To je to što me zanima!

Posljedice Barcelone: Modrić je ostario par mjeseci u 2 minute

Kamere su sinoć na Bernabeuu uspjeli uhvatiti Modrićeve reakcije na drugi i treći gol Barcelone, a njihova je usporedba postala pravi hit na društvenim mrežama. Luka je naglo ostario...
Vidi originalni članak

Barcelona je proslavila još jednu pobjedu u Realovom dvorištu. Utrpala je "kraljevima" tri gola u drugom poluvremenu, a pod povećalom je bio dvoboj Lea Messija i Luke Modrića - službeno najboljeg igrača svijeta i jednog iz dvojca koji je dominirao nogometom posljednje desetljeće.

Njihova je uloga sinoć ipak bila sporedna. Niti jedan nije asistirao, nije zabio, a Barcelonu su u finale Kupa kralja odvela dva Suarezova gola i autogol Varanea. Modrić je mogao samo bespomoćno gledati kako njegova momčad ponovno gubi na svom stadionu od najvećeg rivala.

Kamere su sinoć na Bernabeuu uspjeli uhvatiti Lukine reakcije na drugi i treći gol Barcelone, a njihova je usporedba postala pravi hit na društvenim mrežama.

- Luka Modrić ostario je nekoliko mjeseci u dvije minute - stoji uz tvit koji prikazuje Lukine izraze lica u 71. i 73. minuti.

Modrić i njegovi suigrači vjerojatno se još uvijek oporavljaju od novog poraza, dok Barca slavi svoj 95. osvojeni Clasico. Sada su španjolski velikani izjednačeni u pobjedama, a 51 njihova utakmica je završila remijem. U finalu Kupa kralja Barcelona će igrati protiv Valencije ili Betisa.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • roberto-barcello 28.02.2019.

    Modriću bi bilo bolje da ne igra u subotu,da nebi ostario za koju godinu u 90 minuta!

  • bbbdado 28.02.2019.

    Kako ih je samo Barcelona izdominirala , strava

  • 28.02.2019.

    Jelena ti si vrh u novinarstvu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare