To je to što me zanima!

Posljednja tri gola za Dinamo: Uskoro ću zabijati za Sheffield

Bilo mi je lijepo u Maksimiru, no nadam se da ću sad početi zabijati u Engleskoj, u dresu Sheffielda, rekao je Krstanović. Dinamo će sad ostati na pet napadača
Vidi originalni članak

Treniram s Dinamom i čekam. Nadam se da će se uskoro sve riješiti i da sam Šmarju zabio svoj posljednji gol u dresu Dinama. I da ću početi zabijati za Sheffield, rekao je Ivan Krstanović (30).

Napadač “modrih” protiv slovenskog trećeligaša imao je lakši pucački trening. Zabio je tri gola, borio se, nekoliko puta i malo jače “ušao” u protivničke igrače pa se naknadno ispričavao...

- Malo je bilo čvršće, ali ništa namjerno. Nije bilo nikakvih ozljeda, a to je najvažnije - dodao je Krstanović.

Rješavaju mi radnu dozvolu, nadam se da idem u Sheffield, Krstanović vjerojatno odlazi

Mislima je već u engleskom drugoligašu. Krajem svibnja tranfer je između klubova dogovoren, a nije dugo za dogovor trebalo ni Krstanoviću. Čeka radnu dozvolu za Englesku. Nema dovoljno nastupa za reprezentaciju, no vlasnik Sheffielda Milan Mandarić ima i drugih rješenja kako doći do dozvole za Otok. Jedan od kriterija može biti i ako je igrač od velikog interesa za klub.

- Raspitao sam se, postoje načini. Oni sad to rješavaju i nadam se da će što prije ishoditi tu dozvolu. Bilo mi je lijepo u Dinamu, no volio bih igrati u Engleskoj - dodao je Krstanović.

Na njegovoj “oproštaljci" počela je borba za mjesto u vhu napada. Kramarić je bio solidan, a Beqiraju ne pomaže ni što igra protiv slovenskog trećeligaša. Opet se ispromašivao.

Nisam strahovao za kraj karijere iako je ozljeda bila teška, Čop se oporavio

Nakon četiri mjeseca zaigrao je Duje Čop. I odmah je zabio gol.

- Dugo me nije bilo, ozljeda leđa nije bila bezazlena, no sad je sve u redu. Drago mi je što je Kramarić došao, znamo se iz mlade reprezentacije - rekao je Čop.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • User2011 08.07.2013.

    Sretno :)

  • trivulj 21.06.2013.

    Ja nikad nisam cuo za ovog Krstica!!!! Ako je on golgeterska zvijezda onda hebo ovaj fudbal!!!!!!!!!

  • Sly_theKing 19.06.2013.

    ODE TAJ NAPOKON!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare