To je to što me zanima!

Posljednje fotografije: Igrač u krevetu sa ženom svog ubojice

Daniel Correa bio je na proslavi rođendana Allane Brittes, prijateljima je poslao fotografije iz kreveta s mamom Cristinom, a ubrzo su pronašli njegovo obezglavljeno tijelo. Cristinin suprug je priznao ubojstvo
Vidi originalni članak

Svijet je prošloga tjedna šokiralo ubojstvo brazilskog nogometaša Daniela Corree (24). Igrač Sao Paula je pronađen u grmlju pored ceste potpuno izmasakriran, obezglavljen i s odsječenim genitalijama.

Sada su se pojavile i fotografije nastale neposredno prije ubojstva, a na njima je Correa u krevetu sa suprugom Edsona Brittesa Juniora, 38-godišnjeg biznismena koji je priznao ubojstvo. On je tvrdio da je ubio nogometaša u "trenutku ludila" nakon što ga je uhvatio u pokušaju silovanja njegove supruge Cristine.

Correa je s Cristinom završio u krevetu u posljednjim satima svog života, a fotografijama se pohvalio prijateljima na WhatsAppu. To su bile posljednje poruke koje je poslao.

- Ovdje mogu spavati. Postoji nekoliko žena koje spavaju po cijeloj kući - napisao je Correa u poruci pa ubrzo poslao i drugu:

- Ja sam s mamom djevojke koja slavi rođendan... a i tata je tu.

Ubijeni nogometaš tu je večer bio na proslavi 18. rođendana Allane, slavlje je krenulo navečer 26. listopada u noćnom klubu, a nastavilo se u obiteljskoj kući.

Policija vjeruje kako je Daniel izudaran na smrt u kući Brittesovih, a njegovo je mrtvo tijelo kasnije prevezeno autom i bačeno u grmlje. Genitalije su mu odsječene nakon smrti, a policija ne može potvrditi jesu li Daniel i Cristiana imali seks.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Andrej ZG 13.11.2018.

    Ja sam sa mamom djevojke koja slavi,a i tata je tu.....kakva je to luda poruka?? Ili je bahat do boli i neka mu se desilo kaj mu se desilo,ili je i doticni sa njima bio jedno vrijeme,ali mu se nije svidjelo pa je napravio kaj je napravio

  • Andrej ZG 13.11.2018.

    Nije bas dobro svrsio

  • Detox 09.11.2018.

    Kakav mulac robijati zbog žene! Pa nije joj od sapuna majke ti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare