To je to što me zanima!

'Posljednji car' se vraća: Nikad nisam bio bliže potpisu za UFC

Inače, u čast Fjodora i potencijalnog prelaska u UFC, američka organizacija je svojim fanovima omogućila povijesnu borbu - onu između Fjodora Jemjeljanenka i Mirka Filipovića
Vidi originalni članak

Da, dobro ste pročitali. Najveća legenda MMA borbe Fjodor Jemjeljanenko (39) vraća se pod velika svjetla i to, najvjerojatnije, u UFC nakon što odradi borbu za EFN. Fjodor je već u par navrata trebao potpisati za elitnu MMA organizaciju, ali uvijek se nešto isprječilo.

- Da, postoji mogućnost. Uvijek sam se želio boriti za UFC i borio bih se za UFC. Ali u ovom trenutku tražimo dogovor koji će zadovojliti obje strane - njih i moju organizaciju - rekao je Fjodor.

Nakon borbe s Maldonadom, legendarni ruski borac će se naći u situaciji bez ugovora, a samim time će biti i otvoren za pregovore s raznim organizacijama. Kako stvari stoje, izgleda da je na njegovu adresu već stigla ponuda najjače svjetske MMA promocije, piše FightSite.

- U ovom trenutku sam puno bliži UFC-u nego što sam bio kad sam se tek vratio MMA-u. Da, primio sam ponudu, ali postoje neki detalji koje želimo raspraviti - poručio je 'posljednji car'.

Inače, u čast Fjodora i potencijalnog prelaska u UFC, američka organizacija je svojim fanovima omogućila povijesnu borbu - onu između Fjodora Jemjeljanenka i Mirka Filipovića.

U komentarima na videu se većina ljudi slaže da je upravo to najveća MMA borba svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • rudinee 17.06.2016.

    Ne bi trebo Mirko s njim u oktagon. Previse ga voli i respektira. zato i je tada od njega izgubio. A svi znamo, da je Mirko najbolji kad je 'gladan' i nabrijan. Ko nezna, nek pita Barnetta, Wanderleia, Bonyaskog, Randlemana itd. ZIVIO CRO COP!

  • obama terorist 15.06.2016.

    da je 10god mladji bio bi nedodirljiv...on je najveci borac slobodne borbe!!nije bilo brzeg borca od njega....veliki Fjodor!!protiv werduma moze kad se sjeti zadnju borbu je verdum dobio polugom zahvaljujuci sreci fjodor ga je taman poceo tamburat!

  • Gunersss_ 14.06.2016.

    Hahahahah,vraca se,ali po batine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare