To je to što me zanima!

Posljednji Pauletini golovi: Odlazim nakon ove sezone

Nije sve ni u trofejima, ali osvrnem li se danas na svoju karijeru, žao mi je da nikad nisam zaigrao za Benficu, kaže Portugalac Pauleta
Vidi originalni članak

Treba znati stati. Moje vrijeme prolazi i došao je trenutak da se u potpunosti posvetim obitelji, oproštaj od aktivnog igranja nogometa najavio je 34-godišnji napadač PSG-a Pedro Pauleta. Portugalac će karijeru okončati na ljeto, nakon nekoliko stotina golova tijekom bogate karijere. Igrao je u Deportivu, Bordeauxu, PSG-u..., ali nikad u nekom doista velikom klubu, zbog čega sada, u poznim nogometnim godinama, iskreno žali.
- Bio sam blizu potpisima za Barcelonu, Arsenal i Lyon, ali u to vrijeme bio sam više nego zadovoljan u svom klubu - kaže Pauleta i dodaje kako mu je žao što nikada nije zaigrao za jedan od dva portugalska velikana.
- Nije sve ni u trofejima, ali osvrnem li se danas na svoju karijeru, žao mi je da nikad nisam zaigrao za Benficu.
Za reprezentaciju Portugala Pauleta je odigrao 88 utakmica. Debitirao je 1997., a posljednju utakmicu u nacionalnom dresu odigrao je na SP-u u Njemačkoj prošle godine. Portugal je izgubio od Njemačke i ispustio broncu, a Pauleta rekao: "Dosta!" nakon 47 golova za reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare