To je to što me zanima!

Posljednji video uoči tragedije: Igrači su bili vidno raspoloženi

Vidno raspoloženi igrači Chapecoensea putovali su na veliko finale protiv Atletico Nacionala, dok je atmosferu u avionu uoči ružne tragedije snimio igrač Filipe Jose Machado
Vidi originalni članak

Avion s 81 putnikom, među kojim su bila 22 igrača brazilskog Chapecoensea, sunovratio se u ponor u Kolumbiji kod Medellina. Užas, nevjerica i ogromna tuga potresli su cijeli svijet.

Vidno raspoloženi igrači Chapecoensea putovali su na veliko finale protiv Atletico Nacionala, dok je atmosferu u avionu uoči strašne tragedije snimio igrač Filipe Jose Machado.

VIDEO

- Letimo za Kolumbiju - javio se igrač na svom Instagram profilu, snimajući sebe i svoje suigrače.

Igrači su se pred polijetanje slikali s pilotom. 

Chapecoense je trebao igrati finale Copa Sudamericane protiv Atletico Nationala u srijedu, ali utakmica je odgođena čim se saznalo za tragediju. 

U nesreći je poginulo 76 ljudi, a zasad se zna da su preživjela samo trojica nogometaša, Alan Ruschel, Jackson Follman i Helio Neto, novinar Rafael Henze, te stjuardesa Ximena Suarez dok je 18 igrača ovog brazilskog prvoligaša poginulo na mjestu nesreće, a Danilo je preminuo u bolnici. Navodi se kako je živ izvučen još i zrakoplovni tehničar Erwin Tumiri.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tetina 30.11.2016.

    Počivali u miru Božjem

  • CoolRi 30.11.2016.

    Utakmica je odgodena cim se saznalo za tragediju???? Cudno..... e moj autoru 😣

  • Di-noAlić 30.11.2016.

    Islamisti napad izgleda ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare