To je to što me zanima!

Pospremio lijep iznos: Evo koliko je Hrgović zaradio...

Najveći novac zaradio je protiv Kineza Zhileija Zhanga, tada je u džepove pospremio 400 tisuća eura, no taj meč bio je dio priredbe za naslov pa je i veća svota sjela
Vidi originalni članak

Godinu dana čekao je priliku za pojas, iako je imao status obaveznog izazivača, no ona je izostala. Zaobilazili su ga u širokom luku, no više ni njega neće moći izbjegavati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Filip Hrgović je u sjajnom meču pobijedio Australca Demseya McKeana i obranio status obaveznog izazivača za IBF pojas. Cijeli meč Hrvat je dominirao, tražio put prema nokautu, a na kraju ga je dočekao u 12. rundi kada je uzdrmao Australca  krošeom.

Finu svotu pospremio u džep

Bila je to 16. pobjeda u isto toliko mečeva našeg boksača, a obilato će napuniti i račun. Prema podacima Sport Payoutsa, Hrgović je od ovog meča zaradio 310 tisuća eura. Možda nije luda milijunska cifra kakvu zarađuje Tyson Fury i najveći boksači, ali ova pobjeda je definitivno put prema tome. 

Najveći novac zaradio je protiv Kineza Zhileija Zhanga, tada je u džepove pospremio 400 tisuća eura, no taj meč bio je dio priredbe za naslov pa je i veća svota sjela. 

Filipu je bila ovo jedna od najvećih pobjeda u karijeri s kojom je osigurao priliku života i ono zbog čega je krvavo radio i trenirao. Sada će, gotovo sigurno, sljedeći korak biti borba za naslov kojeg ttrenutno drži Oleksandr Usik. Ukrajinac se uskoro bori s Duboisom, a pobjednik tog meča trebao bi na Hrgu. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • el_comandante 16.08.2023.

    Nije bio baš sjajan meč. Očekivana pobjeda, iako teže izborena od prognoza. Filip još jednom dokazao da mu je forma u silaznom padu zadnjih 6 godina. Šteta, mogao je biti realno među najboljim teškašima, jer danas nema ni jednog vrhunskog teškaša. Hrgović je trenutno slabiji od Takama, a prije je bio nivo iznad njega. Nije bitno, glavno da menadžeri igraju svoje igre, i Filip fobije dobru lovu za batine koje mu slijede u narednih 5 godina. Prvo kad izgubi za pojas, a onda kad krene otplaćivati dug protiv novih prosperitetnih boksača. Mogao je on i ostati onaj stari, ali poput Jalolova, ne bi vidio borbu za naslov nikad.

  • TimbTomb 13.08.2023.

    Prvo Usik Duboisom pa onda uzvrat pa neka povreda nekoga i eto do toga meca nece niti doci

  • Hell_on_wheels 13.08.2023.

    Mr potiljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare