To je to što me zanima!

Posramio 'hrvatskog Messija' i oduševio Kovača: 'On je čudo...'

Mladi stoper Reala na posudbi u Kovačevu Eintrachtu oduševio je sprintom i oduzimanjem lopte Alenu Haliloviću i izazvao Kovača da javno kaže kako 'takvog igrača nikad još nije vidio'
Vidi originalni članak

Jesus Vallejo (19) samo je jedan u nizu igrača koje je Niko Kovač na početku ove sezone doveo u svoj Eintracht. No ovaj mladi stoper stigao je na posudbu iz Real Madrida i sama ta činjenica jasno je sugerirala da bi Kovačeva momčad itekako mogla profitirati njegovim kvalitetama.

A da se radi o igraču koji bi za koju godinu mogao biti idealni nasljednik Sergija Ramosa u 'kraljevskom klubu' Vallejo je pokazao u fantastičnoj pobjedi Frankfurta protiv HSV-a 3-0. Žrtva? Alen Halilović!

Mladi hrvatski reprezentativac, koji je pak u HSV stigao iz Barcelone, jurnuo je sa sredine terena sam prema golmanu Frankfurta. Pred Vallejom je Halilović imao nekoliko koraka prednosti, no mladi je Španjolac fantastično prestigao 'hrvatskog Messija' i sigurno mu oduzeo loptu. Potez koji je zaludio njemačke medije, ali i inače suzdržanog bivšeg hrvatskog izbornika.

- Nikad u životu nisam vidio takvog igrača. On je čudo! U ovom je trenutku on naš najbolji igrač, a moj posao čini puno lakšim - oduševljen je Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • buvo 26.10.2016.

    Hrvatskog Mesija, hahaha dugo se nisam ovako nasmijao. Uzas od naslova

  • 26.10.2016.

    Ajde si vi lijepo pustite replay jedno sto puta pa pogledajte nogu tog malog kako štopa loptu i onda Halilović odlazi kao toljaga u prazno. Nije Halilović uštopao loptu. Koja bi budala uštopala loptu u punom trku. Ovaj mu je oduzeo loptu pa je Halillovic odklizao u prazno. Samim time koliko je otklizao je jasno da se nije namjeravao zaustaviti. Dok e kod ovog malca koji je štopao loptu vidi da je imao namjeru je zaustaviti i zato ju je tako dočekao i izbio van 16m.

  • AC.MILAN 26.10.2016.

    ovdje je jedina greška u Haliloviću. umjesto da nastavi trčati okomito prema branci, on ide ukoso i to još na desnu nogu s kojom se ne zna ni ustati, a kamoli išta drugo i da je išao kako je i započeo akciju, nema teorije da se itko ubaci ispred njega, a i izravno ide po sredini branke prema vrataru i jedino što bi mogao stoper je rušiti ga ili pustiti da puca na gol. Halil je sam sebe zeznuo, mijenja pravac i ide OD GOLA i još ide na desnu nogu s kojom ne zna apsolutno ništa. neshvatljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare