To je to što me zanima!

Posrnuli Wolfsburg gubi bisera: Draxler se dogovorio s PSG-om

Sve Draxlerove probleme bi mogao riješiti PSG. Momčad Unaija Emeryja ponudila mu je ugovor na 4,5 godine koji je prihvatio. Ostaje još samo da se klubovi dogovore oko odštete koja je trenutno 40 milijuna eura
Vidi originalni članak

Mladi talentirani veznjak Julian Draxler (23) se sve dogovorio s francuskim prvakom PSG-om i sada samo ostaje da se klubovi dogovore oko odštete, prenose engleski i njemački mediji. Draxler, koji je ponikao u Schalkeu i nosio igru 'rudara', se utopio u sivilo momčadi koju s klupe vodi Dieter Hecking.

Ove sezone je u ukupno 14 nastupa upisao samo dvije asistencije, a sam je inicirao odlazak zbog čega je došlo do podjele između obožavatelja. Navijači mu učestalo zvižde u zadnje vrijeme što mu "dodatno otežava život dok je na terenu".

- Mislim da nikom ne treba govoriti kako to utječe na čovjeka. Sigurno ne pomaže. Nema sumnje da takve stvari samo otežavaju posao na travnjaku. Mislim, razumijem navijače, imaju pravo to činiti (zviždati) - rekao je Draxler.

Sve Draxlerove probleme bi mogao riješiti PSG. Momčad Unaija Emeryja ponudila mu je ugovor na 4,5 godine koji je navodno i prihvatio. Ostaje još samo da se klubovi dogovore oko odštete koja je trenutačno 40 milijuna eura. Toliko Wolfsburg traži iako prema Transfermarktu Draxler vrijedi 28 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bela-strela 21.12.2016.

    Dieter Hecking??? Pa dajte se informirajte malo! Hecking ne vodi momčad već dva mjeseca..

  • Boki8 21.12.2016.

    Jako jako dobar nogometas. 40 mil za njega je malo uzevsi u obzir kakvi se prodaju za te novce. Pa Dinamo karikature prodaje za prinlizne novce.

  • DeniKika 21.12.2016.

    Pa sta radi ovaj psg ? Zar je gomilanje igraca rjesenje losih igara? Koliko krilnih igraca oni samo imaju, di maria, jese, lucas, ben arfa, nkunku, pastore cesce igra krilo nego svoju poziciju, cemu jos i draxler ? Da daju minutazu jeseu i ben arfi kakvu zasluzuju, vidjeli bi da draxler nije nista bolji igrac od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare