To je to što me zanima!

Postaje ozbiljno: Racing počeo pregovore, Sigali bi htio otići...

Dinamo bi mogao trebati pojačanja i u obrani jer menadžer Leonarda Sigalija, saznaje argentinski list Ole, pregovara s čelnim ljudima argentinskog Racinga. Stoper Dinama, međutim, ima ugovor do 2018.
Vidi originalni članak

Leonardo Sigali ili Renato Civelli? Argentinski mediji tvrde kako će jedan od ova dva braniča u zimskom prijelaznom roku sigurno pojačati Racing. Dinamo traži pojačanja u veznom redu i napadu, ali bi mogao tražiti pojačanja i u obrani.

Sigali je bez ikakve sumnje jedno od najboljih Dinamovih pojačanja u posljednjih nekoliko godina. U Maksimir je došao bez odštete i pokazao se kao veliko pojačanje. Ugovor u Maksimiru ima do lipnja 2018. godine. Dinamo ga se ne bi htio riješiti, ali ako Racing bude uporan i ako je spreman platiti odštetu,lako bi se mogli dogovoriti. Marko Lešković bi se na proljeće trebao vratiti na teren nakon ozljede, tu su i Filip Benković i Gordon Schildenfeld, no odlazak Sigalija bio bi, po nama, prilično veliki hendikep u nastavku prvenstva. Pamte se brojne dobre Sigalijeve partije u Maksimiru, najviše ona u pobjedi protiv Arsenala 2-1 te četiri gola Rijeci u derbijima.

Trener Racinga Diego Cocca svojedobno je s braničem 'modrih' odlično surađivao i u Godoy Cruzu (2008-09), a Argentinci tvrde kako bi se njihova suradnja uskoro mogla i obnoviti. Baš je Cocca od čelnika Racinga zatražio da mu dovedu Dinamovog stopera. Siječanj će u Maksimiru očito biti jako buran. Mogla bi otići dva-tri važna igrača, ali sprema se i velika kupovina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bueno 01.01.2017.

    zna odigrat i dobro, ali kikseve mu necu zaboravit

  • strmi007 01.01.2017.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • hrvatska u srcu 01.01.2017.

    samo da ga hoće uzeti jer ovako karijeru bi završio u sestrinskoj lokomotivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare