To je to što me zanima!

Osvojila je UFC pojas pa ganula djevojku: Volim te, ti si mi sve

Brazilka Amanda Nunes postala je prva UFC šampionka koja je otvoreno priznala da je gay. U borbi u kojoj je osvojila naslov bodrila ju je djevojka, također borkinja, Nina Ansaroff
Vidi originalni članak

Amanda Nunes (28) napravila je veliko iznenađenje na UFC 200 u Las Vegasu. Brazilka je pobijedila prvakinju Mieshu Tate i osvojila pojas u bantam kategoriji. 

Nunes je žestoko napala Amerikanku od prve minute, uzdrmala ju je udarcima u glavu i potom dovršila zahvatom gušenja. Ronda Rousey tako je ostala jedina borkinja u bantam kategoriji koja je uspjela obraniti naslov. 

Prva UFC prvakinja koja je priznala da je gay

Nunes je postala i prva Brazilka prvakinja u UFC-u te prva borkinja s UFC pojasom koja je priznala da je gay. Amanda je u vezi s dvije godine starijom Amerikankom Ninom Ansaroff koja je bila u njezinom kutu tijekom borbe protiv Mieshe Tate.

- Ovo je san, presretna sam sa svojim životom. Nina je najbolja sparing partnerica koju sam ikad imala, ona će biti sljedeća prvakinja, zapamtite to. Sad se malo srami, ali pokazat će svijetu što može. Toliko mi pomaže, volim je - rekla je Nunes o svojoj djevojci koja je također UFC borkinja i natječe se u slamka kategoriji.

Nunes nije skrivala da je gay, a u petak je na vaganju nosila majicu "We are all fighters", kako bi podržala donacije za udrugu u Nevadi koja podržava LGBT zajednicu.

- Nina će osvojiti pojas, zapamtite što sam vam rekla - dodala je prvakinja.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NIKE 10.07.2016.

    Nije bolest sve što boli .

  • magija 1 10.07.2016.

    Kada dečko bodri djevojku...to se ne naglašava. Gay se potencira, guraju se, izdvajaju a tvrde da su jednaki. Nisu jednaki ako traže posebnu pozornost i prava

  • digelante 10.07.2016.

    Ovo nisu žene, to je nešto bolesno. Zna se gdje je mjesto ženi, kuhinja i krevet

Komentiraj...
Vidi sve komentare