To je to što me zanima!

Postao hit među navijačima: Šime impresivno skočio u dalj

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odmah je nakon prijateljske utakmice protiv Belgije objavio na Instagramu isječak iz 88. minute kada je poletio prema lopti koja je odlazila u aut
Vidi originalni članak

Izabranici Zlatka Dalića na jučerašnjem posljednjem testu uoči Europskog prvenstva izgubili su od Belgije 1-0, a jedini gol na utakmici zabio je belgijski napadač Romel Lukaku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska remizirala s Armenijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' su utakmicu otvorili sjajno te su u prvih 20 minuta pokazali dobru uigranost, ali Belgija je nametnula svoj tempo te su u konačnici slavili s minimalnom prednosti. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko (29) na desnom je beku odigrao cijelu utakmicu koja mu je dobro došla za zagrijavanje pred Euro s obzirom na to da nije dugo igrao u Atleticu. 

POGLEDAJTE VIDEO Zato je bio bolji i od Ronalda: Evo kako nas je Lukaku šokirao

Na društvenim je mrežama objavio isječak s utakmice iz 88. minute te je postao veliki hit, posebno među navijačima madridskog velikana. 

Video možete pogledati OVDJE. 

Lukaku je pokušao proći pored naše obrane, ali lopta se odbila i otišla van terena. Vrsaljko nije htio pustiti loptu, iako je bilo evidentno da izlazi u aut, te je impresivno skočio u dalj. 

Loptu nije uspio spasiti, ali je dokazao da fizičke spreme ne izostaje. 

Vrsaljko je odmah nakon utakmice objavio video na Instagram storyju. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • schmeling 28.06.2021.

    Za ovakav potez može se odlučiti samo totalni bleso. Od očiju pa preko mozga do nogu njemu je signal u prekidu.

  • Rupičast 07.06.2021.

    Manje je**at Kaju Vidmar a više trenirat, Šime! 

  • 07.06.2021.

    I igra kako igra zato sto mu je u glavi samo mobitel instagram i ostatak tih gluposti.Pazi ti njega 5 min nakon tekme on to vec objavio znaci u svlacionici umjeato da saslusa sto je krivo napravio i kako se poboljsat on na mobitelu pff. Aj ti ljepo oprosti od repke pa visi na mobitelu koliko oces

Komentiraj...
Vidi sve komentare