To je to što me zanima!

Postao sportski direktor kluba jer je bio dobar u videoigri...

U životopisu je Vugar Guloglan (21) napisao da deset godina igra kompjutorsku simulaciju nogometnog menadžera. U veljači je postao savjetnik u prvoligašu Bakuu
Vidi originalni članak

Vugar Guloglan (21) nema iskustva rada u nogometu. U životopisu je napisao da deset godina igra kompjutorsku simulaciju nogometnog menadžera. U veljači je postao savjetnik u azerbajdžanskom prvoligašu Bakuu, a sad je sportski direktor.

- Uvijek sam želio raditi u nogometu, a kroz videoigricu sam naučio što je sve potrebno za vođenje momčadi - kaže Guloglan, koji je zbog virtualnog iskustva dobio posao ispred velikog Jean-Pierrea Papina.

- Znao sam predsjednika kluba otprije. Pozvao me na kavu i rekao da želi napraviti neke promjene u klubu. Pitao me bih li došao u klub i pristao sam. Zaposlio me kao savjetnika, ali brzo sam napredovao - istaknuo je Guloglan, koji je u Švedskoj završio srednju školu, a u Bostonu je studirao menadžment. 

Neko vrijeme radio je u sportskoj konzultantskoj tvrtki u Stockholmu.

Baku je pretposljednja momčad azerbajdžanskog prvenstva, no Guloglan ima velike planove u klubu.

- Izborit ćemo nastup u Europskoj ligi - kaže Guloglan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 2sm3tj65 23.11.2012.

    Ja već 4 godine igram cod,možda sam budući rambo :)

  • oliverkahn 23.11.2012.

    Pa za CM03/04 sam profesor. Tolko sam je proigrao da znam sve cake, sve mlade i jeftine igrače koji igraju vrhunski i onda ih preprodam za ohoho puno više para.......hebena igrica

  • akcijski akademik 23.11.2012.

    maminjo, odi vidi moju vitrinu sa dinamom...osvojio sve sto se moglo, a ni 20 godina tad nism imao hahhaah :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare