To je to što me zanima!

Postoji jako dobar razlog zašto svi vole kad ovaj dobije batina

VIDEO Rousimar Palhares ne smije se boriti na američkom tlu pa je potegao do Poljske. Brazilac koji namjerno drži protivnike u zahvatu i nakon sučevih intervencija brutalno je nokautiran
Vidi originalni članak

Rousimar Palhares (36) borio se u sklopu poljske promocije KSW prošlog vikenda. Brazilac je doživio težak nokaut protiv Poljaka Michala Materle koji ga je pogodio aperkatom. Brazilac je "zaspao" još u zraku... Nekad perspektivni borac koji je u UFC-u imao 24 pobjede i samo pet poraza danas je na listi srama.

Palhares je zbog prljavih poteza izbačen iz UFC-a 2013. godine, nakon što je u posljednjoj borbi protiv Mikea Piercea namjerno držao protivnikovo koljeno u klinču i to nakon što je sudac intervenirao te je svjesno išao na ozlijeđivanje.

Karma uzvraća udarac

To je napravio još par puta, a nakon pada na dopinškom testu završio je s UFC-om.

Potom je prešao u promociju WSOF (World Seires of Fighting) gdje je držao pojas, ali ostao je bez njega nakon što su ga suspendirali jer je napravio istu stvar. Uhvatio je Jakea Shieldsa u zahvat, a nije puštao ni nakon sučeve intervencije. 

I zato nikome nije previše žao kad vidi Brazilca na podu. Postao je nepoželjan kod većine MMA organizacija, a ni borci nemaju previše lijepih riječi za njega.

Karma je gadna stvar, a ovaj put nosi ime Poljaka Materle i stiže u drugoj rundi.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • muflon33 04.10.2016.

    Evo iz drugog kuta:D https://www.youtube.com/watch?v=Gs0xWuUUn3A

  • kenjiro 04.10.2016.

    Tribo je ovog za jaja ugrist kad ga nije htio pustit

  • Igor Petak 04.10.2016.

    Sve se vraća, sve se plaća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare