To je to što me zanima!

Postolje u Leviju: Kostelić drugim mjestom uzeo vrh

Ivica Kostelić je zaostao 28 stotinki za osvajačem slalomske utrke u Finskoj. Sa 102 boda preuzeo je prvo mjesto u ukupnom poretku svih skijaša
Vidi originalni članak

Prvi lauf sam bio dobar, ali sam na strmini bio malo sporiji. Imao sam osjećaj da će ispasti dobro na kraju. I bilo je dobro jer sam u drugi lauf ušao daleko opušteniji, rekao je hrvatski skijaš Ivica Kostelić nakon što je osvojio drugo mjesto na prvom slalomu sezone u finskom Leviju.
Zagrepčanin je nakon prve vožnje zauzimao šesto mjesto. Odlično odrađenim “drugim poluvremenom” Ivica je 29. put u karijeri skočio na pobjedničko postolje Svjetskog kupa. Ujedno je nakon dvije utrke na prvom mjestu u ukupnom poretku...
- Ispalo je odlično, kako sam i predosjećao. Napravio sam opet malu pogrešku na strmini, ali za mene nije imala kobne posljedice kao što je imala za konkurente. Primjerice, za Matta, Lizerouxa, Millera... - rekao je 30-godišnji hrvatski skijaš.
Turneja Svjetskog kupa nastavlja se krajem studenoga na američkoj turneji.
- Prerano mi je komentirati to što sam prvi. Mislim, ovo je sjajno otvaranje sezone, ali dosta nas još utrka očekuje. Sada se koncentriram na brze discipline u SAD-u - zaključio je osvajač srebrne medalje u Torinu.
Herbst je u Leviju došao do šeste pobjede u karijeri. Ostala dvojica hrvatskih predstavnika nisu se uspjela plasirati u drugu vožnju. Natko Zrnčić-Dim bio je 38., a Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mirni1 16.11.2009.

    Ivica je ponos zagrebačkog sporta. Torta, a šlag su hokejaši. Za ostale nam se živo fućka!

  • igor0610 15.11.2009.

    Čestitke Kostelićima na radu. Svaki dan gledamo na naslovnici Mamiće, Gotovce a evo danas Grdovića(znamo iz kojih plemenitih razloga). Ivica je dobio malu sličicu. Eto tko je nametnuo opće mišljenje među ljudima da se rad ne isplati. Bravo novinarčići.

  • dboras4 15.11.2009.

    braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare