To je to što me zanima!

Posudio novac od suigrača i nije ga vraćao: Nastao raskol...

Predsjednik Toulousea Damien Comolli odlučio je da će isplatiti Nicolaisenu plaću unaprijed, kako bi nestašni Danac mogao suigračima i članovima stožera vratiti novac koji im duguje
Vidi originalni članak

Danski stoper Rasmus Nicolaisen (26) u središtu je skandala u francuskoj ligi, piše L'Equip.

POGLEDAJTE VIDEO: Mbappe rekorder PSG-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš Toulousea posudio je novac od najmanje šest suigrača i članova stručnog stožera kako bi vratio kockarske dugove, navodi spomenuti izvor.

Ukupno je posudio oko 100.000 eura. Nicolaisen je obećao vratiti novac brzo svojim kolegama, no to nije učinio pa je u svlačionici nastao razdor.

VELIKA ČAST Tudor nominiran za najboljeg trenera sezone u Francuskoj! KLUB GA SUSPENDIRAO Zvijezda Maroka odbrusila je političarki: U mojoj kući žene tako ne pričaju s muškarcima

Neki njegovi suigrači upozorili su predsjednika kluba što se događa. Navodno su neki igrači zaprijetili i da neće igrati dok se situacija ne popravi. No onda je trener izbacio Nicolaisena iz momčadi u prošlom kolu, uz službeno opravdanje da ga boli prepona.

Predsjednik Toulousea Damien Comolli odlučio je da će isplatiti Nicolaisenu plaću unaprijed, kako bi nestašni Danac mogao suigračima i članovima stožera vratiti novac koji im duguje.

Dancu ovo nije prvi problem s dugovima od kockanja. Dok je igrao za engleski Portsmouth, tamošnji savez kaznio ga je jer je uplatio 53 oklade.

 

NISU IGRALI Nogometaši iz Ligue 1 odbili su nositi dugine boje. Kritizirali ih: 'Homofobija nije mišljenje...' POGLEDAJTE SAŽETAK VIDEO Tudor gubio pa okrenuo! Marseille u trci za drugo mjesto

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare