To je to što me zanima!

Potez majstora: Vlašić krasnim golom riješio Spartak u derbiju!

Krajem prvog poluvremena Fernandes je povukao kontru i s desne strane ubacio loptu u šesnaesterac Spartaka, Vlašić ju je krasno primio i smirio te precizno pogodio za preokret
Vidi originalni članak

Nikola Vlašić nastavlja sa sjajnim igrama! Nakon što je bio jedan od najboljih pojedinaca na okupljanju reprezentacije, dobru formu nastavio je i u CSKA Moskvi, koja je u 7. kolu ruske Premier lige s 3-1 pobijedila Spartak u gradskom derbiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašić na treningu reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niksi je postigao drugi gol, koji je držao CSKA u prednosti sve do 92. minute kada je pobjedu potvrdio Ejuke. Krajem prvog poluvremena Vlašić je odigrao krasnu petu nakon čega je Fernandes povukao kontru i s desne strane ubacio loptu u šesnaesterac Spartaka. Vlašić ju je krasno primio i smirio te precizno i neobranjivo pogodio za 2-1. Bio je to potez majstora, prava minijatura.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igrao je do 88. minute kada ga je zamijenio Kristijan Bistrović.

Bivši igrač Hajduka tako je nastavio gdje je stao prije reprezentativne stanke, CSKA je u prošlom kolu pobijedila Ahmat 3-0, a Niksi je zabio jedan te za jedan asistirao.

U sedam odigranih utakmice ove sezone u ruskoj ligi ima četiri gola i dvije asistencije te je drugi strijelac prvenstva iza Noboe iz Sochija.

Inače, Spartak je poveo u 11. minuti preko Poncea, Magnusson je izjednačio u 30., a onda je uslijedio potpuni preokret u režiji hrvatskog reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • GOVORIM-istinu 14.09.2020.

    Prava majstorija i lijep gol. Dobar je Nikola, kulturan, razuman, nije napuhana vucibatina kao mnogi oko njega, vrijedan i uporan. Uspjet će sigurno u životu, kao i u nogometu.

  • Laphroaig 14.09.2020.

    Postoji legenda koja kaže da kad na stranicama Sport kluba stisneš tipku PLAY čak se zna i pokrenuti video...

  • redikul5 14.09.2020.

    Decko je klasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare