To je to što me zanima!

Potez velikana: Pirlo se vratio s odmora četiri dana prije svih

Andrea Pirlo uskoro će napuniti 35 godina. Ozlijedio se u prosincu. Odlučio je doći na pripreme četiri dana prije svih ostalih kako bi se pripremio za derbi protiv Rome
Vidi originalni članak

Andrea Pirlo vjerojatno je najbolji transfer Juvea u povijesti. Veznjak talijanske reprezentacije u srpnju 2011. došao je kao slobodan igrač iz Milana. Od tada je odigrao 82 utakmice za Juve i osvojio dva "scudetta" i dva talijanska Superkupa. 

Kakav je Pirlo igrač i profesionalac pokazuje ovaj primjer. Pirlo će uskoro napuniti 35 godina. Ozlijedio je koljeno i propustio sve utakmice Juventusa od prosinca. No Pirlo se pojavio u trening-kampu Juventusa četiri dana prije njegovih suigrača. 

Juve službeno s pripremama kreće u ponedjeljak, no Pirlo je osvanuo u kampu Juvea već u četvrtak te počeo s pripremama kako bi se što bolje vratio u stanje nakon ozljede koljena. Talijanska Serie A nastavlja se 5. i 6. siječnja, a prvoplasirani Juventus u derbiju dočekuje Romu kojoj bježi pet bodova.

Utakmica je to u kojoj bi Juve mogao uništiti sve nade Rimljanima u naslov prvaka, ali i utakmica za koju se Pirlo posebno priprema. Četiri dana prije svih ostalih. 

I to u vrijeme blagdana...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • globus 28.12.2013.

    Sigurno je da će s Pirlom biti jednostavnije dobiti Romu i udaljiti se punih 8 bodova od svih. Samo da ih Conte ne ubije na pripremama kao zadnja dva puta na polusezoni kad su se zbog toga gubili bodovi u siječnju. Svaka čast, Andrea!

  • madridista-de-corazon 28.12.2013.

    Svaka čast legendo !

  • 28.12.2013.

    Došo čovjek ranije na posao....šta ima tu legendarno??Za te pare nebi trebao s posla ni otići...

Komentiraj...
Vidi sve komentare