To je to što me zanima!

Potomak Adama i Eve iz Noine arke i nogometni Joža Manolić u savezu koji će trajati kao jogurt

NOVI EXPRESS Dario Šimić? On mora prvo potpisati ugovor, kaže Ante Čačić. Razbahatio se, a ima dva poraza u nizu. Savez Bobanovih ljudi poput Darija Šimića i bivših mamićevaca puca nakon samo sedam dana.
Vidi originalni članak

U danima nakon sjednice skupštine Dario Šimić držao se, kažu, kao Mojsije, prorok koji se spustio među nas smrtnike i spasio stvar. Sjećate se njegove izjave da je “on potomak Adama i Eve iz Noine arke”? E, pa držao se kao da je osobno, golim rukama, sagradio to veliko plovilo i spasio klub od Mamića. A Dario Šimić, podsjetimo, uopće nije bio na skupštini u Sheratonu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • simplicije23 18.03.2023.

    treba pod hitno da ova sirotinja napravi novi stadion jer je sramota da klub koji zgrće tolike milijune nema stadion kakav zaslužuju ili ,pak, ta ekipa ima stadion upravo onakav kakav zaslužuje i odražava sve te likove koji godinama trpaju džepove i drže stranu Mamićima i smijali su se onom jednom jednom novinaru koji je imao m.da i kojeg je Mamić onako histerično vrijeđao... Onaj novinar gospodo zaslužuje biti u upravi Dinama i predstavnici BBB koji su se godinama borili za pošteni Dinamo ali na kraju ... sve će to biti isto ... osim što će lova biti u drugim džepovima ...  

Komentiraj...
Vidi sve komentare