To je to što me zanima!

Potop na Maksimiru: Modri bez ideje i pravog strijelca

Dinamo je na Maksimiru u prvom kolu skupine A Europske lige izgubio od belgijskog Anderlechta. Belgijci su slavili 0-2 golovima u drugom dijelu
Vidi originalni članak

Anderlecht je jak. Iznimno ih cijenim, a mi u Hrvatskoj smo ih podcijenili, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić u najavi utakmice s Anderlechtom na Maksimiru. A navijači Dinama večeras su se na oronulom stadionu uvjerili da Anderlecht nije jak, daleko od toga. Ali i takvi neambiciozni Belgijci na Maksimiru su posramili modre trupe. Pobijedili su ih 2-0 s dva udarca u gol, od toga jednim s 35 metara. Najava utakmice sugerirala je da je Dinamo u boljoj formi, da je Anderlecht u katastrofalnom stanji. Ljudi moji, pa njihov glavni igrač jedva stoji na nogama jer posti već tri tjedna. I takvi su uspjeli hrvatskom prvaku 'uvaliti' dva komada. Ostao je Mario Mandžukić, doveden je Papadopoulos, priključen prvoj momčadi 'wunderkind' Kramarić i sve to trebalo je osigurati Modrima proljeće u Europi. A onda dođe utakmica u kojoj moraju zabiti i opet ništa. Mandžo je imao fantastičnu priliku sa desetak metara, no lopta odlazi visoko preko gola kao da ju je opalio napadač drugoligaša, a ne prvotimac jedne od najboljih reprezentacija svijeta. Papa nitko nije ni primjetio, osim dok je izlazio iz igre, a Kramarića nije bilo niti na klupi. Dinamo je cijelu utakmicu forsirao igru od noge do noge što je izgledalo strašno sporo i bez onog presudnog zadnjeg pasa. Navijači su vidjeli igru bez ideje, lijepih poteza, veselja... Apsolutna nula!

Idi na 24sata

Komentari 61

  • tombba 18.09.2009.

    SUN ti si jdna velika seljhacina bez mozga lupas tu gluposti nemas pojma o sportu sta ti pises ????kakva europa to je dinamo !!! nemas pametnije reci nego vrijuedjati druge klopavac jedan da mi je vidjeti tu ljigavhu tvoju facu........

  • zgbxl 18.09.2009.

    POZOR,POZOR, Alenu BESEDICU piscu ovog clanka ! BELIGIJANCI a NE "belgijci" se zove ovaj narod koji su vas nabili! Bolje bi vam bilo da se zbog krize sklonite u politici i u nogometu iz EVROPE tako da ne pisete gluposti!!!!

  • superpolicajac 18.09.2009.

    sada vam je jasno zašto je hrvatska dobila pet komada u engleskoj. nije ni čudo kad manđžukić spava 90 minuta na terenu a bilić ga drži 90 minuta u igri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare