To je to što me zanima!

Potopio bivši klub pa gospodski reagirao: Higuain sredio Napoli

NEMA SLAVLJA 'PIPITE' Atmosfera uoči utakmice Juventusa i Napolija bila je uzavrela, sve zbog Gonzala Higuaina kojeg se na jugu 'čizme' naziva izdajnikom. On je presudio bivšima, ali nije se htio veseliti...
Vidi originalni članak

U velikom subotnjem derbiju talijanske Serie A sastali su se Juventus i Napoli na Juventus Areni. Završilo je 2-1 za domaći sastav, a gol odluke zabio je Gonzalo Higuaín, dojučerašnji heroj napuljskog kluba. Argentinac je za 90 milijuna eura preselio u Torino i eto ga večeras, odlučio je važan derbi.

Igrač koji je od 2013. do 2016. parao mreže diljem Serie A u dresu južnjačkog kluba, ovog se ljeta preselio na hladniji sjever kako bi uspio u svom osobnom naumu, osvajanju naslova prvaka Italije.

VIDEO

'Bianconeri' su upisali svoju devetu pobjedu u 11 kola čime su pobjegli Napoliju na sedam bodova. Prvo poluvrijeme proteklo je bez prevelikih uzbuđenja, Juve standardno čvrst i 'dosadan' u svojoj 352 formaciji. No, stvari su se promijenile u 40. minuti kada se ozlijedio stoper Giorgio Chiellini iz redova domaćih.

Higuain se ponio gospodski nakon majstorije

Juveov trener Massimiliano Allegri ubacio je na teren ofenzivaca Juana Cuadrada što je automatski označilo otvoreniji gard aktualnog prvaka.

Takav pristup im se isplatio u 50. minuti u kojoj je stoper Leonardo Bonucci poslije prekida doveo Juve u vodstvo. Snažno je zakucao loptu u mrežu Pepea Reine lijevom nogom. Međutim, 'partenopei' se vraćaju četiri minute poslije golom Španjolca Josea Callejona i poslije toga gospodare terenom. Imaju inicijativu, kombiniraju, a 'zebre' čekaju njihovu pogrešku.

U 70. minuti Higuain odlučuje pobjednika. Započeo je jednu akciju u kojoj pronalazi Samija Khediru preciznom loptom, Nijemac mu zatim ostavlja povratnu loptu točnim dodavanjem, a 'Pipita' snažno i precizno lijevom nogom pogađa u lijevi kut Reine. Odbio je slaviti gol, samo je mirno stao, kao gospodin i pustio svoje igrače da proslave njegovu majstoriju.

U najavi je trener Napolija Maurizio Sarri rekao da Gonzala Higuaina dočekati šamarom, no to se naravno nije dogodilo.

Mandžo igrao, Rog i dalje bez debija za Napoli

Za Juve je svih 90 minuta odradio i Mario Mandžukić koji je u 85. minuti dobio žuti karton. Marko Pjaca zbog ozljede nije bio u konkurenciji kod Juventusa za ovaj derbi, dok Marko Rog i Ivan Strinić nisu ulazili s klupe. Sarri i dalje ne vjeruje skupom pojačanju iz Dinama...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 30.10.2016.

    ne kužim tekma Juve-Napoli....a ova dva lika iz bajke....pljuju po našim igračima...svi znaju koja su to dvojica.....tako da im ne moram navesti imena....ali uredništo 24 sata ovim putem pozivam...da im se nekako pomogne...da neke donacije skupimo da se dečkima pomogne...napredovala je medicina pa da im se nekako pomogne....jer vidim da i njih sami pravi Hajdukovci ignoriraju i ne slažu se sa njima......pa da bude neki koncert na rivi i sav prilog da ide za pomoć njima dvoje....

  • tomicalomica 30.10.2016.

    More je plavo , noć je mračna a Biba trči rivom ostala bez gaća... Gore nebo , dolje trava idu panduri pazi Biba vidi ti se glava ...

  • 29.10.2016.

    Klasicna tekma Serie A. Zabijena dva gola iz dvije situacije, koje su dosle greskom Napolia. Lijepa odigrana lopta Insignea za Callejona dok je Lichtsteiner odspavao...Pjanic odsjecen, Khedira los ali ovu tekmu bolji od Miralema. Moram priznati da je igrom slucaja je Hernanes bio najbolji vezni do ulaska Marchisa. Tu se pokazalo da je on alpha i omega veznog reda Juventusa. Sad je red na Lyonu. Forza Juve !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare