To je to što me zanima!

Potpisuje u srijedu: Juventus doveo Teveza za 11 miljuna €

Argentinac će u srijedu doći u Torino na liječnički pregled i potpisivanje trogodišnjeg ugovora. Manchester City i talijanski klub dogovorili su odštetu od 11 milijuna eura
Vidi originalni članak

Carlos Tevez (29) novi je igrač Juventusa, piše Corriere dello Sport. Manchester City i talijanski klub dogovorili su odštetu od 11 milijuna eura na sastanku u Londonu, a uz bonuse bi transfer mogao narasti na 14 milijuna. 

To je znatno manje koliko ga je City platio kada je dolazio u Manchester. Tevez je za City odigrao 148 utakmica i zabio 74 gola. 

Argentinac će u srijedu doći u Torino na liječnički pregled i potpisivanje trogodišnjeg ugovora. Juve ima nekoliko napadača, a najveća konkurencija bit će mu Vučinić, Quagliarella i Matri.

Šesti klub u karijeri

Profesionalnu karijeru počeo je u Boca Juniorsima, a onda je za 15 milijuna eura prešao u Corinthians. Za istu cifru kupio ga je West Ham, a uskoro i Manchester United. Prije četiri godine doveo ga je gradski rival City za 29 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • FilipČikarela 26.06.2013.

    a da se real malo ugleda u njih.dvije zamjene kaku i modrića zajedno su platili oko 100mil. i ove sezone nisu osvojili ništa

  • ManituApach 26.06.2013.

    Siti priprema teren za Dzeku,Pelegrini obozava Dzeku zato ga je i prodao...Siti nece dovoditi napadaca glavni ce biti Dzeko i Aguero,a Silva i Nasri hraniti loptama,a Navas po boku probijati...dzeko slijedece sezone zabija 25 golova!!!

  • User2011 26.06.2013.

    Sjajan posao Juventusa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare