To je to što me zanima!

Potpuna dominacija: Španjolska u finalu Europskog prvenstva

Donekle su Talijani raspjevali šačicu navijača na tribina, kada su se približili na 6-4 u završnih pet minuta. Onda loptu s lijevog krila uzima Felipe Perrone i to je to. Kraj za Talijane
Vidi originalni članak

Španjolska je prvi finalist Europskog prvenstva. Očekivali smo potpunu neizvjesnost prvog polufinala u Zagrebu između Španjolske i Italije, dramu, možda i odluku nakon peteraca, kad ono... Potpuna dominacija Španjolaca!

S MAĐARIMA ZA FINALE Rudić: Da, protiv Grčke bilo je za desetku! Uz ovakvu obranu glavni smo kandidati za zlato U VELJAČI Dok se bore za europsko zlato, 'barakude' saznale protivnike na SP-u. Koje kreće za tri tjedna

Možda to neće ni konačan rezultat dokraja oslikati (7-4), ali tri četvrtine igrala je samo jedna momčad. U redu, igrali su vaterpolo i Talijani, ali samo plivali, pucali, ne i zabijali. Izgledali su napadački užasavajuće, možda čak ni njihov izbornik Campagna ne pamti takvu nemoć. Jedan jedni gol zabili su u 25 minuta! Pritom je većina njihovih udaraca završavala u španjolskom bloku ili bi išla ravno u golmana Aguirrea. Dakle, nikakvog prolaza prema mreži nije bilo.

Donekle su Talijani raspjevali šačicu navijača na tribina, kada su se približili na 6-4 u završnih pet minuta. Onda loptu s lijevog krila uzima Felipe Perrone i to je to. Kraj za Talijane.

Ostala je još samo jedna dvojba, tko će biti drugi finalist, Hrvatska ili Mađarska. Hrvati i Španjolci otvorili su Europsko prvenstvo, bilo bi najprikladnije da ga i zatvore.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Inati_se_slavonijo 14.01.2024.

    Koliko je iritantan španjolski golman.🤦

  • Pešekan ri 14.01.2024.

    Bogami Španjolci dobri!

  • fernandes11 14.01.2024.

    pomest ce mađare u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare