To je to što me zanima!

Potpuni kolaps: Cibalia će 100. rođendan čekati kao trećeligaš

Cibalia će sljedeće sezone igrati u 3. HNL Istok na svoj 100. rođendan. Nisu dobili licenciju za igranje u Drugoj ligi nakon što su ove sezone ispali iz 1. HNL
Vidi originalni članak

Vinkovačka Cibalia svoj će 100. rođendan dočekati kao član 3. HNL Istok, potvrdio je Izvršni odbor HNS-a na današnjoj sjednici.

Odluka je to odjela za licenciranje koji je 'nebeskoplavima' uskratio licenciju za igranje u 2. HNL nakon što su ove sezone ispali iz Prve lige. Klub je uskoro brzo potvrdio informaciju na Facebooku.

Klub nije još podmirio sve obveze iz predstečajne nagodbe pa se nalazi na rubu stečaja, a svim igračima bi automatski trebali raskinuti ugovorne obveze.

- Riješili smo sve, porezni dug, nagodili smo se s igračima, ali smo kasnili u rokovima. Zbog toga nismo dobili licenciju. Ipak, nije ništa gotovo, mi ćemo poslati dopis HNS-u i IO će prihvatiti ili ne prihvatiti odluku komisije. Bio bi presedan da oni tu odluku ne prihvate, ali ja se nadam kako će Cibalia na kraju dobiti licenciju - govorio nam je predsjednik Cibalije Josip Kuterovac, jedan od 17 članova IO-a HNS-a, nakon odluke HNS-ove žalbene komisije za licenciranje.

Ipak je, čini se, bio u krivu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.06.2018.

    Ajmo Cibalio

  • 04.06.2018.

    Prva liga- županijska, idu tramvajima na gostovanja

  • ReaverSkiver 04.06.2018.

    Ovo mi je uljepšalo dan ha ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare