To je to što me zanima!

'Potpuno sam spreman, imam viziju': Što mislite o izboru Horvata za Linina nasljednika?

Jako je malo vremena, što prije treba početi s radom i pripremanjem momčadi za zahtjevne kvalifikacije koje su ispred nas, rekao je novi hrvatski izbornik. Što mislite o njegovu imenovanju?
Vidi originalni članak

Savez je u mene uložio osam godina, što kroz kadetska, što kroz juniorska prvenstva, tri godine pomoćnik sam Lini Červaru, osjećam se potpuno spremnim za ovu zahtjevnu izborničku funkciju, rekao je Hrvoje Horvat (43) nakon što je započeo novu eru hrvatske rukometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka novog izbornika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravni odbor Hrvatskoga rukometnog saveza dao mu je povjerenje da povede reprezentaciju u kvalifikacije za Olimpijske igre - nadamo se, i dalje u Tokiju - i tako nastavi putem Line Červara, kojemu je protekle tri godine bio pomoćnik.

- Ideju i viziju imam, poznajem momčad iznutra. Jako je malo vremena, što prije treba početi s radom i pripremanjem momčadi za zahtjevne kvalifikacije koje su ispred nas - rekao je Horvat i zahvalio upravnom odboru, posebno i, naravno, mentoru Červaru.

- Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku - kaže Horvat.

Nema previše vremena za analize, već za šest tjedana rukometaši će se u Montpellieru boriti za Olimpijske igre s Francuskom, Portugalom i Tunisom. Morat će biti "vatrogasac". Igrače i sustav poznaje, a koliko se njegova riječ čula u Červarovu drugom mandatu, ubrzo ćemo vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 29.01.2021.

    On ima viziju ako bude radio kao u Našicama moja vizija je da će bolje biti gledati hokej na travi nego rukomet.

  • Krušo Hagur 29.01.2021.

    Ne djeluje mi to baš uvjerljivo, da pomoćnika stave na mjesto glavnog trenera... Ali ajde, bar je nova faca na tom mjestu, a ne opet Goluža. Nadam se da nismo propali u prosjek u rukometu, da je ovo samo slučajno.

  • Slajzerizer 29.01.2021.

    Ovo je teška štela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare