Obavijesti

Sport

Komentari 29

'Potpuno sam spreman, imam viziju': Što mislite o izboru Horvata za Linina nasljednika?

'Potpuno sam spreman, imam viziju': Što mislite o izboru Horvata za Linina nasljednika?

Jako je malo vremena, što prije treba početi s radom i pripremanjem momčadi za zahtjevne kvalifikacije koje su ispred nas, rekao je novi hrvatski izbornik. Što mislite o njegovu imenovanju?

VIDEO

Savez je u mene uložio osam godina, što kroz kadetska, što kroz juniorska prvenstva, tri godine pomoćnik sam Lini Červaru, osjećam se potpuno spremnim za ovu zahtjevnu izborničku funkciju, rekao je Hrvoje Horvat (43) nakon što je započeo novu eru hrvatske rukometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka novog izbornika

Pokretanje videa...

Poruka novog izbornika Horvata 00:46

Upravni odbor Hrvatskoga rukometnog saveza dao mu je povjerenje da povede reprezentaciju u kvalifikacije za Olimpijske igre - nadamo se, i dalje u Tokiju - i tako nastavi putem Line Červara, kojemu je protekle tri godine bio pomoćnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ideju i viziju imam, poznajem momčad iznutra. Jako je malo vremena, što prije treba početi s radom i pripremanjem momčadi za zahtjevne kvalifikacije koje su ispred nas - rekao je Horvat i zahvalio upravnom odboru, posebno i, naravno, mentoru Červaru.

- Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku - kaže Horvat.

Nema previše vremena za analize, već za šest tjedana rukometaši će se u Montpellieru boriti za Olimpijske igre s Francuskom, Portugalom i Tunisom. Morat će biti "vatrogasac". Igrače i sustav poznaje, a koliko se njegova riječ čula u Červarovu drugom mandatu, ubrzo ćemo vidjeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje