To je to što me zanima!

Potreseni Ivan Rakitić u najavi dokumentarca o velikoj Barci...

U najavi dokumentarca o Barceloni vidi se hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić potpuno šokiran nakon hladnog tuša u Liverpoolu kako blijedo gledaju u prazno sjedeći u svlačionici...
Vidi originalni članak

Najava za dokumentarni mini serijal o Barceloni zaista je fascinantna. Pod nazivom  "Matchday: Inside FC Barcelona", dokumentarac će donijeti insiderski doživljaj jednoga od najvećih nogometnih klubova, a u najavi se vidi da će dio dokumentarca biti posvećen velikom porazu u Ligi prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Liverpool je u uzvratnoj utakmici prošle sezone Barcelonu "pomeo" s 4-0, nakon što su Katalonci na Camp Nou u prvoj utakmici imali veliku prednost od 3-0.

No na Anfieldu u uzvratnoj utakmici polufinala Messi i društvo su famozno ispustili svoju prednost, a osim ispadanja iz borbe za "kantu" Lige prvaka, kasnije su izgubili i finale Kupa Kralja protiv Valencije

U najavi dokumentarca vidi se i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić te uz njega Sergio Busquets i Philippe Coutinho potpuno šokirani nakon hladnog tuša u Liverpoolu kako blijedo gledaju u prazno sjedeći u svlačionici. 

Serijal će imati osam epizoda po 45 minuta i obuhvatit će nikad viđene scene osam ključnih utakmica iz sezone 2018./2019, a premijerno će biti prikazan u studenom ove godine na Rakuten televiziji. Prikazani će biti emotivni trenuci na terenu i izvan njega, u privatnim životima živućih nogometnih legendi, momčadi Ernesta Valverdea. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • NIKE 05.10.2019.

    Ivan Rakitić je na**bao jer je igrao srcem za Barcelonu, a u top klubovima ljubav prema klubu je izražena u malom postotku. Sjetite se samo tretmana Reala prema Casillasu, a nedavno i prema Keyloru, Juventusa prema Mandži...jbga kada dođeš u godine kada nisi interesantan klubu naći će ti zamjenu i to tako funkcionira godinama. Raketa je morao predvidjeti takav rasplet situacije i napustiti klub ovo ljeto, jer češće bi igrao i bio bi spremniji za nadolazeći Euro.

  • sumarinac 05.10.2019.

    Luzeri izgubili od Luzerpoola🤣😂

  • kajzanavek 05.10.2019.

    Budimo realni, tu tekmu su izgubili jer nije igral Salah. To govorim ko veliki fan Liverpoola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare