To je to što me zanima!

Potresna ispovijest žrtve Danija Alvesa: Nogometaša je otkrila tetovaža na intimnom području

Žrtva je u svom iskazu detaljno opisala Alvesovo napastovanje te je navela da brazilski nogometaš ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, odnosno donjem dijelu trbuha
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) završio je u istražnom zatvoru zbog optužbi za seksualni napad žene u noćnom klubu u Barceloni u noći, a jamčevina je odbijena zbog opasnosti od bijega s obzirom na to da ima prebivalište u Meksiku.

Alvesa su zbog sigurnosnih razloga premjestili u manji zatvor gdje će se zadržati do završetka suđenja, a prijeti mu zatvorska kazna od četiri do 12 godina. 

Prema policijskom izvješću, bivši nogometaš Barcelone zavukao je ruku u njezino donje rublje, a ona se pokušala obraniti. Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu o navodnom seksualnom napadu. 

Žrtva je u svom iskazu detaljno opisala Alvesovo napastovanje te je navela da brazilski nogometaš ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, odnosno donjem dijelu trbuha. Upravo bi to mogao biti presudan dokaz zbog kojeg je Alves završio iza rešetaka. 


Naime, u prvoj verziji svjedočenja, Alves je izjavio da je u toaletu sjedio odjeven te da mu je žena ušla u kabinu i sjela u krilo. Sudac je pitao igrača za tetovažu, odnosno kako to da je uspjela istu vidjeti ako je sjedio, ali Alves je na kraju promijenio verziju i priznao da je ustao kada je žrtva ušla u kabinu. 

S obzirom na to da je mijenjao iskaz, Alves je u velikim problemima te je pitanje kako će suđenje u konačnici za njega završiti. 

Legendarni Brazilac s Barcelonom je osvojio šest titula prvaka Španjolske, četiri Kupa kralja, tri Lige prvaka, Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Alves je trenutačno igrač meksičkog UNAM Pumasa, ali nedugo nakon optužbi meksički klub ga je izbacio iz momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Beatrixx 24.01.2023.

    Jel netko procitao neki clanak iz njihovih medija? Meni ovdje nista jasno. Pise samo da je on njoj zavukao ruku di ne treba, a da je ona vidjela tetovazu.. usla mu u wc? Ne kuzim.

  • Murterskomore 24.01.2023.

    Moraš biti debil prvoklasni kad se iz toliko love ideš vucaratinpo wc-ima i silovati .Nek ga zatvore na 50 godina debos

  • ZG - KAJ 24.01.2023.

    Lik ima love da moze imati zenu kakvu hoce i onda se upeca na foru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare