To je to što me zanima!

Potvrđeno: John Terry ostaje u Chelseaju još jednu sezonu

Ovih dana puno se nagađalo o budućnosti Johna Terryja. Kao moguće destinacije spominjale su se Kina i SAD, ali čini se da je Conte odlučio kako će mu stoper biti koristan za iduću sezonu...
Vidi originalni članak

John Terry za Chelsea će nastupati još jednu sezonu - potvrdili su jutros iz kluba. Trenutni ugovor Terryja je vezao za Chelsea još mjesec dana, i činilo se da neće nastaviti karijeru u "bluesima", ali jutros je potpisao novi ugovor na godinu dana. Nakon posljednje utakmice sezone Terry je izrazio želju da ostane u klubu još jednu godinu, a sad mu je ispunjena želja.

Iduća sezona biti će 22. za Terryja u dresu Chelseaja i on je oduševljen novim ugovorom:

- Presretan sam. Živim Chelsea cijeli svoj život. Veselim se idućoj sezoni pod novim trenerom i nadam se da će biti uspješna. Zahvalio bih se navijačima zbog podrške, za mene su oni najbolji na cijelom svijetu - zadovoljno je komentirao novi ugovor Terry.

Chelseaju se pridružio kad je imao 14 godina, a svoj debi dočekao je 1998. godine. Za klub je skupio preko 700 nastupa, i pritom osvojio četiri prvenstva, Ligu prvaka i mnoštvo drugih trofeja.

Nakon katastrofalne sezone, sigurno je da će Conte napraviti rekonstrukciju momčadi, i bit će zanimljivo vidjeti koliko će Talijan koristiti usluge tridesetšestogodišnjeg braniča. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CFC17 18.05.2016.

    Juhuuuuu, sarmuuuuuu

  • lirika akiril 18.05.2016.

    cuo je za novu sutkinju igrat ce bez place😀

  • Xyster 18.05.2016.

    Logična odluka, još uvijek može igrati na visokom nivou a i posljedni je Chelseav brend među igračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare