To je to što me zanima!

Potvrda iz Istanbula: Ne želimo niti smo željeli Mesuta Özila

Nogometni kuloari već dugo šuškaju o mogućem odlasku Mesuta Özila iz Arsenala, a novo odredište je, prema nagađanjima, trebao biti turski Fenerbahče. No, Turci imaju druge informacije...
Vidi originalni članak

Turski prvoligaš Fenerbahče odgovorio je na tvrdnje o mogućem dovođenju njemačkog reprezentativca Mesuta Özila (30) u Istanbul. Špekulacije o mogućem prelasku Mesuta iz Arsenala u Tursku postoje još od prošle sezone, no one se ni tada nisu ostvarile.

"Fenerbahče nema namjeru dovesti Mesuta Özila", jasno stoji u službenom priopćenju na stranicama kluba.  
 

 

Veznjak Arsenala ipak će ostati na Emiratesu još neko vrijeme. Ugovor s "topnicima" traje mu do ljeta 2021. godine, a nakon toga ostaje vidjeti gdje će se uputiti ovaj iskusni igrač. Nekadašnji igrač Schalkea, Bremena, Reala i sada Arsenala, tada će imati već 32 godine.

Turski klubovi su posljednjih nekoliko godina u ogromnim dugovima pa su tako dugovi istanbulskog Fenerbahcea procijenjeni 2018. na 3,51 milijardu lira, odnosno, 540 milijuna eura.  Ove je sezone Fenerbahce završio na šestom mjestu Süper Lige zbog čega su ostali i bez Europske lige. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogofil 11.07.2019.

    A tko bi njega uopće htio. Arsenal ga se nije riješio na vrijeme, dok je još uživao nekakvu reputaciju. Umjesto njega oni su ostajali bez Sancheza, Chamberlaina, Walcota, Wilshira...

  • 10.07.2019.

    Koga to zanima?

  • 10.07.2019.

    Baš kad sam se ponadao da je netko spreman uzeti 350k funti tjedno i dati ovoj lijenoj kornjači...

Komentiraj...
Vidi sve komentare