To je to što me zanima!

Nikola Jurčević više nije trener Dinama, izdržao samo 65 dana!

Nikola Jurčević je u deset kola osvojio samo 14 bodova s Dinamom. Već u subotu bi na proslavi naslova momčad trebao voditi Nenad Bjelica. Dinamo je s njim u završnoj fazi pregovora
Vidi originalni članak

Nikola Jurčević odlazi iz Maksimira, potvrdili su za 24sata iz Dinama! Presudio mu je poraz od Rudeša i niz loših rezultata zagrebačke momčadi u posljednjih nekoliko utakmica. Jura je osvojio samo 14 od 30 mogućih bodova u deset kola s Dinamom. Da, osvojio je naslov prvaka, ali to može zahvaliti i posrtajima Rijeke i Hajduka.

Nenad Bjelica prvi je favorit za njegovog nasljednika. Nikola je u Maksimiru u svojem drugom mandatu proveo samo 65 dana. Posljednjih je dana Bjelica na liniji s čelnicima novog prvaka. Pregovori su navodno u završnoj fazi. On bi momčad mogao voditi već u subotu protiv Intera na proslavi naslova.

RAZGOVOR U 17 SATI Bjelica danas stiže na dogovor: 'Da, želim biti trener Dinama'

U posljednjih je šest utakmica Jurčevićeva momčad pobijedila samo Hajduk na Poljudu, a nakon toga izgubila od Rijeke, Rudeša i Lokomotive te remizirala sa Slaven Belupom. Sve to Jura nije mogao 'preživjeti' na klupi i nekako se već nakon poraza od Lokomotive počelo nagađati da bi bivši pomoćnik Slavena Bilića mogao dobiti otkaz. 

Konačna je odluka pala nakon novog šokantnog poraza, ovoga puta od Rudeša, i Juri više nije bilo spasa. Dinamo napušta s osvojenim naslovom prvaka, no Jurčevićeva momčad nije igrala dobro, a za razliku od prijašnjih mjeseci Dinamo nisu pratili ni rezultati koji su prije barem maskirali neuvjerljive igre.

POTRESI KOD PRVAKA Jurčević možda ne dočeka niti Kup: Bjelica preuzima Dinamo?

Već smo u ponedjeljak navečer napisali kako će Jura zaspati kao trener "modrih", ali da bi već danas mogao biti "bivši". On nije ispunio očekivanja uprave. Bilo je jasno da Dinamo neće voditi u novoj sezoni i bilo je pitanje samo hoće li sporazumni raskid biti danas ili nakon finala Kupa.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Vbaklar 16.05.2018.

    Krunoslava Jurcica za trenera

  • strypi 16.05.2018.

    Jurcević je Special one. Mourinho moli Jurcevića da ga nauci zivjeti. Usput, mesnica Jurcević ima najbolje kulene, preporucam.

  • 15.05.2018.

    Nadam se gostovanju u Sport nedjeljom kod Breke 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare