To je to što me zanima!

Povijesni trenutak za hrvatski sport! Spustio se bob dvosjed

Za vodećom njemačkom posadom (Walther - Poser) zaostaju tri sekunde i 28 stotinki. Naša posada je u prvoj vožnji također imala 30. vrijeme uz 1.68 sekundi zaostatka za najbržima
Vidi originalni članak

Hrvatski bob dvosjed s pilotom Draženom Silićem i kočničarom Benediktom Nikpaljom zauzima posljednje, 30. mjesto nakon dvije vožnje održane u nedjelju na ledenoj stazi u Pjongčangu, a za vodećom njemačkom posadom (Walther - Poser) zaostaju tri sekunde i 28 stotinki.

Naša posada je u prvoj vožnji također imala 30. vrijeme uz 1.68 sekundi zaostatka za najbržima, latvijskom posadom Melbardis - Strenga. U ponedjeljak su na rasporedu preostale dvije vožnje u kojima će se odlučivati o odličjima.

Spomenimo i kako hrvatska bob posada jedina nije imala priliku isprobati stazu jer je imala probleme s bobom.

Izbornik reprezentacije Ivan Šola u zadnji je trenutak unajmio korejski bob, uvjeren da je bolji od postojećega. No na zadnjem treningu, prilikom starta, ispao je jedan vijak i šef sigurnosti iz međunarodne bob i skeleton federacije kaznio ga je sa 120 eura i upozorenjem pred eliminaciju. Šola je stoga ostao nakon treninga na stazi zategnuti ga i doraditi naljepnice.

Nakon popravka sve bi trebalo biti u redu. Za usporedbu, njemački bob stoji čak 100.000 eura, a naš spram njihovog izgleda kao odbačena kada, javljaju iz našeg tima.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Vrhovni Karamudimir 18.02.2018.

    Majko mila sramote ! Da su dobili na startu nogom u guzicu prije bi stigli do cilja ! Kao i skijaška ekipa. Bolje da nitko nije išao !

  • Yassa 18.02.2018.

    bravo dečki imaju srce

  • jopet_1 18.02.2018.

    Mislim da je ovo sramoćenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare