To je to što me zanima!

Povjerenik druge lige: Oštećen je Šibenik, a ne Varaždinci...

Za Zadar ću te navodno sporne detalje vidjeti kad dođe dokumentacija, ali još nemamo ni jednu primjedbu, kontrolori su suđenje na svim Varaždinovim utakmicama ocijenili dobrim ili vrlo dobrim, kaže povjerenik
Vidi originalni članak

 Čelnici Varaždina žestoko su istupili nakon posljednjega kola 2. HNL i poraza 3-0 u Zadru. Optužili su savez da gura Šibenik u prvu ligu, zbog čega ih, tvrde, zakidaju suci.

UVJERENI: GURAJU ŠIBENIK! Varaždin ljutit nakon cirkusa: Zaštitite nas, ovo nije viđeno!

Povjerenik za suce 2. HNL Mladen Lončar to, dakako, odbacuje, ali i tvrdi:

- Za Zadar ću te navodno sporne detalje vidjeti kad dođe dokumentacija, ali još nemamo ni jednu primjedbu, kontrolori su suđenje na svim Varaždinovim utakmicama ocijenili dobrim ili vrlo dobrim. Dok je Šibenik potvrđeno oštećen u dva navrata.

Varaždin je najavio službenu žalbu vodstvu lige. Velika bitka dvije važne nogometne sredine da opet imaju prvoligaški klub nastavlja se, nažalost, i izvan terena...

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vandergraf 30.04.2019.

    Zlatko Dalić je u vlasničkoj strukturi,a sin Dino Dalić je direktor kluba. Zlatko je na predstavljanju knjige u Splitu rekao; "vi znate da je Split moj grad,a Hajduk moj klub.!" Davor Vugrinec(svi u familiji mu navijaju za Dinamo)jedino je njega Dalić inficirao Hajdukom. Nisu se bunili kad im je Dinamo 2 pustio i sa 5 prvotimaca.! Pa da su igrali Marin i ekipa"fasovali" bi 5 komada.!

  • Trknuti_pera 30.04.2019.

    Ma nije njima zbog Prve lige, nego je Mumleku listić iz kladionice pao

  • ToniMontana 30.04.2019.

    HNS i njegovi suci nikad nisu i neceju biti posteni. Osudeni lopovi upravljaju HNSom

Komentiraj...
Vidi sve komentare