To je to što me zanima!

Povratak Hrge u ring: Boksat će 9. lipnja, a zatim u Zagrebu

Spominjalo se da bi Hrgović trebao boksati u Saudijskoj Arabiji, onda i u Moskvi, a na kraju je odluka pala na München. Uvertira je to u veliki spektakl koji će se održati na domaćem tlu u rujnu
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (25) vraća se u ring 9. lipnja, a boksat će u Münchenu, objavila je Hrgina službena web stranica.

Protivnik se još uvijek ne zna, ali tko god da dođe neće biti lagan zadatak. Hrgoviću je ovo peti profesionalni meč i svi boksači u top 50 na svijetu iznimno su opasni. Dijele ih sitnice, a razlika je u finesama. Stoga će svaki sljedeći meč biti ozbiljan ispit.

Pokazalo se to i u zadnjem meču kada je Hrga pobijedio Seana Turnera. Pomalo i teže od očekivanog jer smo navikli na njegove dominantne izvedbe i nokaute. No, Hrgović je meč odradio taktički, dominirao svih osam rundi i na kraju zasluženo slavio na bodove. Nekad treba i tako znati odboksati.

Spominjalo se da bi Hrgović trebao boksati u Saudijskoj Arabiji, onda i u Moskvi, a na kraju je odluka pala na München. Uvertira je to u veliki spektakl koji će se održati na domaćem tlu kada naš najbolji boksač 8. rujna nastupa u zagrebačkoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare