To je to što me zanima!

Povratak kući: Lovrek napušta Del Piera i dolazi u Sesvete...

U utorak me nazvao Zdravko Mamić, koji ima sjajne odnose s predsjednikom Sesveta, i ponudio mi opciju da igram za klub. Nisam uopće dvojio, rekao je Lovrek
Vidi originalni članak

Druga HNL uskoro će postati jača za jedno zvučno ime hrvatskog nogometa, a posebno će obradovati navijače Sesveta, za koje će u sljedećoj sezoni zaigrati Kruno Lovrek.

Bivši napadač Zagreba, s kojim je 2002. godine osvojio jedini naslov prvaka Hrvatske, dogovorio je suradnju s drugoligašem u srijedu.

- Bilo je nekih kombinacija s klubovima iz Emirata, nudili su mi ugovor i u Kini, no s obzirom na loša iskustva od toga sam odustao. Čak je bilo i opcija za odlazak u Japan, ali ništa se, zasad, nije realiziralo. A onda me je u utorak nazvao Zdravko Mamić, koji ima sjajne odnose s predsjednikom Sesveta, i ponudio mi opciju da igram za ovaj klub. Nisam uopće dvojio, pa sam u srijedu ujutro sjeo za stol s predsjednikom kluba i dogovorio suradnju - rekao je Lovrek za Tportal.hr.

Tako Lovrek napušta Australiju, odnosno FC Sydney u kojem je mjesto u napadu dijelio s velikim Alessandrom Del Pierom, no umjesto međunarodnih ponuda odlučio se za povratak u domovinu.

Podsjetimo, Lovrek je bio svojedobno jedan od najpotentnijih napadača u hrvatskoj ligi, a samo formalnosti su ga dijelile od velikog transfera u Deportivo La Corunu. No na dvoranskom prvenstvu u dresu Zagreba je slomio nogu čime mu je praktički propala obećavajuća karijera.

U međuvremenu igrao je u Japanu, Južnoj Koreji, Kini, Belgiji i Turskoj te je nastupio u finalu azijske Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • isomiki 15.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Ubananismo 15.08.2013.

    maminjo siri posao vidim

  • kristofor_kolumbo 15.08.2013.

    On je izabrao 2. Hnl iako je, navodno, imao ponude iz Japana, Kine, Emirata i do sad je igrao u 1. Australskoj ligi?!?!?!??! Kruno, ti nisi cist ni najmanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare