To je to što me zanima!

Povratak Marina Ljubičića: Nametnut ću se E. Reji...

NEĆE BITI ZAMJENA Marin Ljubičić vratio se u Hajduk nakon sezone i pol u Zadru. Želi zauzeti mjesto u prvoj momčadi, a ne biti nečija zamjena
Vidi originalni članak

U sezonu i pol, koliko je Marin Ljubičić proveo u Zadru, sazrio je i igrački i kao osoba, što je potvrdio izjavom nakon povratka među “bijele”.
- Nikome ne zamjeram za to što su me odbacili kao neperspektivnog. Sve sam ostavio iza sebe, okrenuo novu stranicu i krećem ispočetka - rekao je Marin.
- U Zadru sam redovito igrao, prikupio dosta iskustva i samopouzdanja. Poziv da se vratim na Poljud mi je velika satisfakcija za uloženi trud i napredak koji sam pokazao. Sad mi preostaje da dokažem da su bili u pravu. Žao mi je jedino što se piše da dolazim kao zamjena za Pezu, mog prezimenjaka Ljubičića... Ne dolazim kao zamjena nikome, dolazim se nametnuti treneru Reji i uzeti mjesto u momčadi. Pun sam vjere u sebe i želje za dokazivanjem - kaže Marin Ljubičić, koji je u dresu Hajduka do odlaska u Zadar odigrao 41 utakmicu i postigao 3 gola.
Novi ga ugovor veže s Hajdukom do ljeta 2012. godine.
- Ne želim opet otići bez osvojenog trofeja, jer igrači dolaze i odlaze s Poljuda, a Torcida pamti samo trofeje i one koji su ih osvajali. Uvjeren sam da već ove godine možemo osvojiti Kup i dosegnuti barem drugo mjesto. No nećemo se predavati dok god postoji i teoretska mogućnost da osvojimo prvenstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torca1950 23.01.2010.

    pa da hajduk zadržava igrače koji vole hajduk i žele ginut za njega(gabrić,ljubičić itd)onda bi hajduk mogao neš i osvojit a ne onaj cernat...panjina

  • žižula 23.01.2010.

    a igračine, još jedan promašaj

  • zolee 23.01.2010.

    nije tebe Hajduk trebao pustiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare