To je to što me zanima!

Povratak omražene legende? Macron ponudio posao Platiniju

Francuski radio RMC Sport je izvijestio da je francuski predsjednik Emmanuel Macron upitao Platinija zanima li ga čelna pozicija u francuskom nogometu
Vidi originalni članak

Nekadašnji čelnik Europskog nogometnog saveza (UEFA) i proslavljeni francuski nogometaš Michel Platini, mogući je kandidat za poziciju predsjednika krovne nogometne organizacije u Francuskoj, koja je ostala upražnjena ostavkom Noela Le Graeta, prenose njemački i francuski mediji.

Njemački dnevnik Sueddeutsche Zeitung je u četvrtak objavio da Francuski nogometni savez radi na tom planu s Platinijem.

Francuski radio RMC Sport je izvijestio da je francuski predsjednik Emmanuel Macron upitao Platinija zanima li ga čelna pozicija u francuskom nogometu.

REKORDER I KAPETAN Lloris se oprostio od Francuske OPLELI PO LE GRAËTU Madriđani stali u obranu svojih legendi: Želimo trenutnu ispriku

Le Graet je odstupio u srijedu, nekoliko dana nakon što je rekao da neće razgovarati sa Zinedineom Zidaneom, kao potencijalnim nasljednikom Didiera Deschampsa na dužnosti izbornika francuske reprezentacije, te izjavio da ga "nije briga za njega", uz dodatak "neka ide kamo god hoće".

Dosadašnji predsjednik Francuskog nogometnog saveza je i javno optužen za seksualno uznemiravanje, ali on te optužbe odbacuje.

Platini je prije pola godine pred sudom u Švicarskoj oslobođen optužbi za prijevaru, a tom je prilikom izjavio da više neće tražiti posao nogometnog dužnosnika. No, istovremeno je rekao da bi ga zanimao posao u nogometu, ako bi to bilo nešto pozitivno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 13.01.2023.

    Moderni zapadnjaci će dati SP u Arabiji pa će po miseca prija opet uvesti one love kapetanske trake i buniti se protiv lokalni običaja a SP će u startu biti rijeseno - polufinale će biti kao naslov 👍🏼😁

  • 03041 12.01.2023.

    Čekaj što nije pravilo da se politika NE SMIJE mješati u nogomet

  • 12.01.2023.

    Inaće,nebitno je tko je i kakav Platini. Meni je više zanimljivo ponuda njihovog "velikog vođe". Jos jedna u nizu potvrda da politika nema veze sa sportom. Haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare