To je to što me zanima!

Povratak otpisanog: Mumlek dolazi u trećeligaša Podravinu

Ovo mi je došlo kao grom iz vedra neba. Jučer su mi ponudili da dođem u Podravinu i sutra bi najvjerojatnije službeno trebao potpisati, rekao je bivši kapetan Varteksa
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Varteksa Miljenko Mumlek vraća se na nogometne travnjake nakon dvogodišnje pauze, a varaždinski veznjak igrat će se u trećoj HNL Sjever za ludbreški Podravinu.

Predsjednik NK Podravine u potrazi za novim igračima kontaktirao je 40-godišnjeg Mumleka, koji je bez previše razmišljanja pristao na uvjete.

- Još nije ništa službeno. Ovo mi je došlo kao grom iz vedra neba. Jučer su mi ponudili da dođem u Podravinu i sutra bi najvjerojatnije službeno trebao potpisati. Iz kluba su mi prezentirali projekt koji je vrlo pozitivan, a riječ je i o vrlo zdravoj sredini pa ću najvjerojatnije pristati na uvjete - rekao je Mumlek za e-Varaždin.hr.

Razlog dvogodišnjeg izbivanja iz nogometa je afera 'Offside' u kojoj je, kao najzvučnije nogometno ime, osuđen na sedam mjeseci zatvora zbog namještanja utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SpužvaBobSkockani 12.03.2013.

    Uf, što mu je povratak ...

  • WOMANIZER 11.03.2013.

    ja ni ne znam tko je on! O_o

  • bootom 11.03.2013.

    Imali smo Đelca koji je uzimao plače krojačicama i davao velike pare raznim Balijama Karićima i dizali smo ga u nebesa. Danas su i klub i tvornica u k....cu. Karić ima pare a krojačice burzu. Demokracija ala Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare