To je to što me zanima!

Povratak protiv Uniteda: Luis Suarez kreće po iskupljenje...

U manje od mjesec dana Man. United i Liverpool susreću se drugi put, ovoga puta na Old Traffordu u Liga kupu. Nakon suspenzije od 10 utakmica vraća se Suarez
Vidi originalni članak

Tog 21. travnja Luis Suarez ponovno je šokirao svojim ponašanjem ugrizavši Branislava Ivanovića na utakmici Chelseaja i Liverpoola zbog čega je dobio oštru suspenziju od deset utakmica neigranja.

Od tog trenutka mnogo toga se promijenilo jer je urugvajski napadač zatražio raskid ugovora s 'redsima' izrazivši želju za dolaskom u Real Madrid. Kad se transfer ljetos nije realizirao, Suarez se pokunjeno ispričao suigračima, klubu i navijačima te najavio kako će popraviti ponašanje i u potpunosti se predati klubu.

Sad, nakon pet mjeseci bez klupskog nastupa nestašni Suarez se večeras vraća u momčad - odmah u 'vatru' gostovanjem na Old Traffordu. Liverpool se u manje od mjesec dana ponovno susreće s najvećim rivalom Manchester Unitedom, ovoga puta u 3. kolu Liga kupa (Capital One Cup), a doček Suarezu od domaćih navijača neće biti nimalo topao s obzirom da je već suspendiran zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre.

No važnije od toga je kako će ga primiti vjerni navijači Liverpoola, kojima se izjavama prije par mjeseci uspio zamjeriti zasjenivši sjajne igre prošle sezone.

- Bez sumnje, iznevjerio je puno ljudi uključujući i sebe. Srećom, još uvijek je igrač Liverpoola, no mislim da neće dobiti još puno prilika. Ali opet, smatram da neće više raditi gluposti - rekao je uoči velikog okršaja legenda 'redsa' Robbie Fowler, koji je za voljeni klub zabio 183 gola u 369 utakmica.

Iako ga nije bilo na raspolaganju, izostanak Suareza nije se previše osjetio na početku sezone u koju je Liverpool sjajno startao. A menadžer Brendan Rodgers ne dvoji treba li ga staviti u igru protiv 'crvenih vragova'.

- Uopće ne oklijevam oko toga. Mislim da neće biti na meti protivnika više nego što je bio prije. Borac je i ima jak karakter, samo smo sretni što se vratio - rekao je Rodgers.

Liverpool je i bez pomoći Suareza srušio United u Premiershipu početkom rujna, a Moyesova momčad sad će imati još više briga s obzirom na lošu formu koju su pokazali u dosadašnjoj sezoni, a kulminirala je uvjerljivim porazom od gradskog rivala Cityja.

U Liga kupu ove dvije momčadi srele su se četiri puta, a triput je Liverpool izašao kao pobjednik. Posljednji put 'redsi' su slavili u finalu 2003. u Cardiffu golovima Gerrarda i Owena.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • božidar12000 26.09.2013.

    dajte ljuudi vi sudite po jednoj utakmici a kad ste dobili po nosu prošli put poklopili ste se ušima..YNWA

  • pacovikozec 25.09.2013.

    eto,ni suarez nije uspio pomoc!!

  • srce_vatreno 25.09.2013.

    Mamic je pič*in dim za Suareza ..ovaj je pravi srbomrzac :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare