To je to što me zanima!

Povratak tenisu: Clijsters će igrati u Cincinnattiju

Prije šest godina bila je najbolja na svijetu, prije četiri je osvojila US Open, prije dvije se umirovila, a u kolovozu se Kim Clijsters vraća tenisu
Vidi originalni članak

Kim Clijsters, 26-godišnja belgijska tenisačica, nakon dvije i pol godine vraća se iz mirovine. Prvi će turnir odigrati u Cincinnatiju, koji započinje 10. kolovoza. Isto je tako najavila da će nakon toga otputovati u Toronto, a sve bi to trebala biti priprema za US Open. - Svaki dan sam na terenima, po nekoliko sati. Treniram jednako kao i dok sam bila najbolja na svijetu ili u samom vrhu. Jedva čekam povratak, da opipam suparnice, terene i napetost mečeva - rekla je Belgijka.
Clijsters je posljednji turnir prije objave završetka karijere odigrala u svibnju 2007. godine. Tada je odlučila otići u tenisku mirovinu da bi se posvetila obitelji. Udala se za košarkaša Briana Lyncha i u veljači rodila kćer Jadu.
- Cincinnati i Toronto će mi dati odgovor koliko sam izgubila od nekadašnje snage i teniske moći. I jesam li uopće išta izgubila. No, vjerujem da ću na US Openu biti prava - kaže bivša prva tenisačica svijeta.
Upravo je na US Openu 2005. godine osvojila svoj jedini Grand Slam naslov. Organizatori tog turnira u New Yorku već su joj odobrili pozivnicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare