To je to što me zanima!

Povratak u Ledenu sa stilom: 'Medvjedi' srušili jaki Metalurg!

Medveščak se pred domaću publiku nakon tri tjedna vratio pobjedom nad trećom momčadi Istoka 2-1. Iako su gubili 1-0, 'medvjedi' su preokrenuli u samoj završnici
Vidi originalni članak

Tri tjedna domaći navijači čekali su svoje ljubimce u Ledenoj, a hokejaši Medveščaka na strpljivosti su im se zahvalili velikom pobjedom. 'Medvjedi' su se nakon reprezentativne stanke i ruske turneje u Zagreb vratili sa stilom svladavši moćni Metalurg iz Magnitogorska 2-1.

Samo pet dana nakon poraza u gostima 4-0, Medveščak se revanširao trećoj momčadi Istoka prekinuvši im tako niz od četiri pobjede. Momčad Marka Frencha nije dala naslutiti da će doći do prve pobjede u tri utakmice jer je od sredine druge trećine gubila 1-0. Metalurg je poveo u 32. minuti preko Mozjakina, ali u posljednjoj dionici domaćini su napravili preokret za veliko slavlje.

Prvo je u 50. minuti izjednačio Thomas da bi Cheechoo zabio za vodstvo Medveščaka pet minuta prije kraja iskoristivši igrača više.

- Emotivno sam proslavio gol, posebno nego inače jer sam znao da će biti pobjedonosni. Cijelo vrijeme smo vjerovali da ćemo okrenuti utakmicu premda je Metalurg fantastična momčad - rekao je Jonathan Cheechoo za kojeg je jako zainteresiran baš Metalurg i želio bi ga dovesti:

- Ne znam za interes Metalurga, to ide preko menadžera.

Strijelac prvog gola Bill Thomas također je svjestan težine ove pobjede.

- Taj težak poraz nas je motivirao. Ovo su nam vrlo važna tri boda, a moramo doma svakako pobijeđivati ako mislimo izboriti doigravanje, no isto tako moramo igrati bolje i u gostima.

Sljedeću utakmicu 'medvjedi' igraju već u nedjelju kad ugošćuju Traktor, kojima se također žele revanširati za teški poraz od prije tri dana.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ZlatkoSrdoč 23.11.2013.

    Sretno medvjedi sve domaće pobjede neće biti dovoljne za doigravanje koje vam od srca želim

  • Ra 23.11.2013.

    Lijeoo je vidjeti svaku utakmicu kod kuće punu dvoranu.Kad bi samo svaki put kad zabiju gol bila neka druga pjesma,modernija motivirajuća,a ne Servus bilo bi savršeno.

  • kamujikobajaši 23.11.2013.

    zigi zagi toooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare