To je to što me zanima!

Povratak 'zloglasnog': Conor u siječnju na 'kauboja' Cerronea!

Skoro godinu i pol nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova u oktogon se vraća Conor McGregor (31)! 'Zloglasni' Irac umirovio se nakon poraza od Dagestanca, ali nije dugo izdržao. Sad ga čeka 'kauboj' Cerrone (36)
Vidi originalni članak

Dugo najavljivani susret napokon je i potvrđen! 'Kauboj' protiv 'zloglasnog', pravi rat kako iza mikrofona tako i u oktogonu očekuje nas ubrzo jer je predsjednik UFC-a Dana White za američke medije potvrdio kako će glavna borba UFC-a 246, 18. siječnja. biti ona između Conora McGregora (31) i Donalda Cerronea (31)!

- Conor je potpisao, a 'kauboj' je spreman za potpis - rekao je White za ESPN, dok je Cerrone na svom Instagram profilu podijelio simboličnu sliku koja potvrđuje kako se 'zloglasni' Irac u kavez vraća upravo protiv njega. Bit će to pravi spektakl za ulazak u novu godinu kao i najava mogućeg Conorovog povratka prema vrhu velter kategorije, ali i lake kategorije te susreta s Khabibom. 

Dok se Conor u zadnje tri godine samo jednom borio u oktogonu, američki veteran je u oktogon ulazio nevjerojatnih 14 puta i nije se previše bunio na izbor protivnika. Izgubio je od velikih imena poput Jorgea Masvidala, Justina Gaethjea, Tonyja Fergusona, Darrena Tilla, Robbieja Lawlera, a nakon tri pobjede protiv Perryja, Hernandeza i Iaquinte uslijedila su dva poraza te je meč protiv Conora prilika za veliki povratak ili pak mogući odlazak iz organizacije.

CONOR - ŽIVOTNA PRIČA Od vodoinstalatera sa 'socijale' do UFC šampiona i milijunaša

Velika je to vijest i za mnoge obožavatelje kontroverznog Irca koji je na svojem imenu u velikom dijelu brendirao UFC, ali i stvorio od sebe svjetsku zvijezdu. Stigao je u oktogon kao vodoinstalater, a vraća se kao jedan od najiščekivanijih boraca. Prvi mu je na putu Cerrone, a onda tko zna, sigurno će imati još što za reći 'dagestanskom orlu'...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 29.11.2019.

    ...I’d like to take this chance to apologise...TO ABSOLUTELY NOBODY !!!! The double champ does the f*** he wants.... Conor Anthony McGregor

  • blokirani_lovac 29.11.2019.

    Slika govori vise od reči..... kredlan.... nista vise....

  • lessi 29.11.2019.

    Povoljan matchup za Conora. Dok je kauboj bio u pozitivnom nizu onda ta borba nije dolazila u obzir za Conora. Sad kad su Ferguson i Gaethje isprebijali kauboja, dobar je i za Conora. Cerrone je u padu već neko vrijeme, ali zaslužio je jednu ovakvu borbu gdje će naplatiti sve ono što je napravio za UFC. Šteta što ta borba dolazi nekoliko godina prekasno, ali bolje ikada nego nikada. Conor, ako baš nije totalno propao, bi trebao ovo riješiti bez većih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare