To je to što me zanima!

Povratnik Leovac preporođen u Grčkoj: On je danas pravi igrač

Marin Leovac je iskusan branič koji je već branio boje Vatrenih. Igrao je protiv Argentine i Lionela Messija u prijateljskoj utakmici koja se odigrala prije dvije godine
Vidi originalni članak

Povratnik u reprezentaciju preporodio se otkako je PAOK počeo igrati formaciju 4-2-3-1 i igra odlično, dok lani nije opravdao očekivanja. Doveden je za milijun eura, to je u Grčkoj puno.

Marin Leovac novo je ime u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Branič PAOK-a u kockastom će se dresu boriti s Josipom Pivarićem za mjesto na lijevom boku. 

Leovac je iskusan branič koji je već branio boje hrvatske reprezentacije, u kojoj se već sukobljavao s Argentinom i Lionelom Messijem. Naravno, kako se u Hrvatskoj slabo prate njegovi nastupi u grčkoj ligi, Goal je odlučio kod tamošnjih novinara potražiti mišljenje o lijevom beku.

- Marin Leovac igra puno bolje ove sezone, mogu reći da se preporodio otkada je PAOK počeo igrati u formaciji s četiri braniča (4-2-3-1). Prošle je sezone PAOK najčešće igrao 3-5-2, a tu se Leovac i nije najbolje snalazio. Čak je i sam nekoliko puta izašao u javnost, te rekao kako je svjestan svoje slabije forme, pa i da se teže snalazi u sustavu s tri braniča - poručio je novinar Goalnewsa Antonis Tsakaleas, pa nastavio:

- Mogu reći da ove sezone stvarno igra dobro i jedan je od najboljih igrača PAOK-a. Pun je samopouzdanja - otkrio je grčki novinar.

Kakav je status Leovca kod navijača i u kakvom je stanju uoči reprezentativne akcije pročitajte na portalu Goal.hr

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lugwig 10.11.2016.

    Zato jer je puno ofenzivniji igrac. Normalno da mu ne odgovara bit limitiran u kretanju i pratit uletavanja napadaca sa obje strane!!!

  • ivanm92 09.11.2016.

    za pLivarića je avion ;)

  • cash fever 09.11.2016.

    čuj borit će se sa pivarićem- ako se s njim mora borit za mjesto u repki onda i nije za repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare