To je to što me zanima!

Poznat i 2. polufinalist Cope: Kolumbija bolja nakon penala

Kolumbijska nogometna reprezentacija je pobijedila Peru tek nakon 90 minuta igre i boljeg izvođenja penala. Bolje reći, Peru je pobijedio sam sebe pošto je promašio dva penala
Vidi originalni članak

Držao je Peru protiv Kolumbijaca 0-0 do 90. minute četvrtfinalne utakmice ovogodišnje Cope Americe, koja se održava u SAD-u. Domaćin SAD jučer je slavio protiv Ekvadora 2-1 i postao prvi polufinalist, a noćas je to za rukom pošlo i Kolumbiji.

Nije to bila neka preuvjerljiva izvedba kolumbijske reprezentacije. Imala je svega 9 pokušaja, ali ono što se pamti je pobjeda. A to su Kolumbijci ostvarili.

Koliko je utakmica bila neatraktivna govori i podatak da su ukupno na utakmici bila samo dva udarca u okvir gola. James Rodriguez odigrao je još jednu utakmicu za zaborav, a čini se kako je sve bliže odlasku iz Reala, koji ga je skupo platio.

Naime, čak 52 posto svih Jamesovih dodira u prvom poluvremenu (16/31) rezultiralo je gubitkom posjeda Kolumbije. Dijelom je i to opravdanje za lošu igru Kolumbije pošto većina napada ide preko nogometaša Real Madrida.

Kolumbija će u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Meksiko - Čile.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nokia010 18.06.2016.

    Kup Amerike nema ni priblizno istu vrednost kao EP. Osim Brazila i Argentine ovo su smesne ekipe.

  • Seattle 18.06.2016.

    nakon 90 minuta su bili penali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare