To je to što me zanima!

Poznata lica na Snježnoj kraljici: Plenković u društvu ministrice Brnjac, stigao i Jakov Kitarović

Hrvatski premijer Andrej Plenković pratio je Svjetski kup na Sljemenu u društvu ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac i glasnogovornika Vlade Marka Milića
Vidi originalni članak

Nakon što dvije godine publika nije bila dozvoljena na Sljemenu zbog strogih ograničenja i epidemioloških mjera, navijači su ponovno pohrlili na tribine kako bi podržali hrvatske predstavnice Leonu Popović i Zrinku Ljutić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi dan slalomske vožnje novog izdanja Snježne kraljice na Sljemenu pratile su brojne Hrvatice i Hrvati među kojima su bila i svima dobro poznata lica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Legendarni Ivica Kostelić u nezaboravnoj avanturi

Hrvatski premijer Andrej Plenković pratio je Svjetski kup na Sljemenu u društvu ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac i glasnogovornika Vlade Marka Milića. 

Na tribinama je bio i suprug bivše predsjednike Kolinde Kitarović, Jakov, koji je prisustvovao Snježnoj kraljici i 2019. godine kada  se američka skijašica četvrti put okrunila. 

Sjajna Shiffrin i ove je godine pokazala fenomenalnu formu i pomela konkurenciju završivši prva. Uzela je petu pobjedu te se izjednačila s rekorderom Marcelom Hirscherom i postala najuspješnija slalomašica na Sljemenu.

Druga je bila Slovakinja Petra Vlhova sa 76 stotinki zaostatka, a treća Swenn Larsson s +1,21. Popović je završila na desetom mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Steve01 09.01.2023.

    Sretan bizić Jakove, sretan božić Jakove

  • 05.01.2023.

    Gdje god se ovaj Plenki pojavi tu sve propada eto odmah dan poslije propala staza i utrka otkazana

  • gagasniper1 05.01.2023.

    U utvorenom braku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare