To je to što me zanima!

Poznati brk u Kairu: Izbornik Dalić 'ćaskao' s Antom Čačićem

Bivši hrvatski izbornik Ante Čačić došao je bodriti reprezentaciju na prijateljskom turniru u Kairu gdje je nekada živio. Od 2019. do 2020. vodio je egipatskog prvoligaša Pyramids FC
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativci su u nedjelju razgledavali egipatske piramide i družili se. To je i jedan od razloga zašto su došli na turnir u Egipat. Kako bi dodatno ojačali atmosferu i zajedništvo uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni cilj je team building, ali izbornik ne može biti zadovoljan predstavom protiv Tunisa, bez obzira što je riječ o prijateljskoj utakmici. Bezidejno i bezvoljno izgledali su 'vatreni', ali su na penale prošli u finale gdje će igrati protiv Egipta.

U utorak od 19 sati hrvatski reprezentativci borit će se za drugi trofej na afričkom tlu nakon 1996., a dan uoči utakmice u hotelu ih je posjetio jedan poznati brk. Bivši hrvatski izbornik Ante Čačić došao je bodriti reprezentaciju na prijateljskom turniru u Kairu gdje je nekada živio. Od 2019. do 2020. vodio je egipatskog prvoligaša Pyramids FC.

Čačić je od prošle godine bez posla nakon što je dobio otkaz u Dinamu. Nema naznaka da bi mogao preuzeti novi klub pa uživa u odmoru. Ne sumnjamo kako ćemo ga vidjeti i na Euru u Njemačkoj, a mnoge zanima o čemu li su porazgovarali sadašnji i bivši izbornik koji je vodio 'vatrene' od 2015. do 2017., kada ga je naslijedio upravo Dalić. I ostalo je povijest.

Možda mu je Čačić prenio formulu kako srušiti Španjolsku koju smo pobijedili 2-1 na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Upravo s furijom otvaramo turnir u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Markec9 26.03.2024.

    Pa normalno da su se sreli kad su isti, obojici je nogometno znanje tanko, ali su zato srećkovića do neba!!

  • kajzanavek 26.03.2024.

    Kad se ovakva dva stručnjaka udruže, dobiš dupli antinogomet.

  • Gronk Spikeowski 26.03.2024.

    Cacic mu objasnjava zasto TV s OLED tehnologijom bolji od TV-a s QLED tehnologijom i daje mu savjet koji smart tv da uzme

Komentiraj...
Vidi sve komentare