To je to što me zanima!

Poznato lice: Goran Tomić bit će Rejin pomoćnik na Poljudu

Mogu potvrditi samo kontakt, sve ostalo bilo bi neozbiljno. Strpite se dok klub ne odluči što i kako dalje, te to i službeno objavi, rekao nam je Edoardo Reja, koji bi trebao preuzeti Hajduk
Vidi originalni članak

Edoardo Reja potvrdio nam je da su ga kontaktirali iz Hajduka, te da je spreman preuzeti momčad bez obzira na turbulentno razdoblje u kome se nalazi klub.

- Mogu potvrditi samo kontakt, sve ostalo bilo bi neozbiljno. Strpite se dok klub ne odluči što i kako dalje, te to i službeno objavi – rekao nam je talijanski trener slovenskih korijena, koji ima ponudi i slovenske nogometne reprezentacije.

Uz Reju bi na Poljud trebao stići i Goran Tomić. 

Šibenčanin i Reja dijele i zajedničku prošlost, bili su trener i igrač Vicenze na razmeđi stoljeća, a sada bi opet mogli surađivati na klupi Hajduka. Tomić je u igračkim danima bio je prvotimac Šibenika, AEK-a, Reggine, Vicenze, Red Bulla, Liersea i Henana.

Nakon igračke karijere prebacio se u trenerske vode, a prvi posao bio mu je na klupi Šibenika 2011. godine. Nakon dvije godine otišao je u Kinu, vratio se u Šibenik pa preuzeo Istru 2016. godine. I dobro je Istra izgledala pod njegovim vodstvom. Te godine na Maksimiru je odigrao 1-1 protiv Dinama, a ostao je neporažen i kod kuće protiv Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tukinjo 10.11.2017.

    Ma tko god da bude trener Hajduka realno trece mjesto...novinari pumpaju nerealna ocekivanja..bez novca nema rezultata...

  • Povraćotina 10.11.2017.

    Opet ovaj kompleksaš juniorx. Dečko, da nema Bebeka, Pejina i Matoca, i tvoj dinamo bi bio na 4 mjestu

  • Povraćotina 10.11.2017.

    Reja je dobro rješenje. U proljeće 2010 je vrhunski spremio ekipu i igrali smo dobar nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare