To je to što me zanima!

PPD šokirao Kiel: Duvnjakovi nemoćni na startu Lige prvaka

Hrvatska - Njemačka 2-0! Nakon odbojkašica koje su svladale Njemačku na SP-u u Italiji, u nedjelju je i PPD Zagreb pobijedio najmoćniji njemački klub u Ligi prvaka...
Vidi originalni članak

Zlatko Saračević uskočio je na mjesto suspendiranog trenera Veselina Vujovića i uspio kreirati veliki preokret u nastavku utakmice. Kiel je krajem prvog poluvremena vodio pet razlike, no u drugih 30 minuta Prvo plinarsko društvo dolazi do pobjede 27-25

- Ništa posebno nismo rekli igračima na poluvremenu, samo smo ih smirili. Rekli smo im da igraju dobro, ali da imaju previše respekta prema Vujinu, Duvnjaku i ostalima - rekao je Saračević poslije susreta za HRT. 

Nevjerojatan početak Lige prvaka znači da je Zagreb povezao tri pobjede, što je odlična najava za gostovanja koja slijede - kod Vardara u SEHA ligi (utorak) i PSG-a u Ligi prvaka (nedjelja). 

Filip Ivić zaustavio je deset udaraca na golu PPD-a, a napadački dio pokazao je koliku širinu ima hrvatski prvak. Sandro Obranović i Zlatko Horvat zabili su po šest golova, Luka Stepančić i Ilija Brozović pogađali po četiri puta, sasvim dovoljno za početak elitnog europskog natjecanja pobjedom protiv najvećeg favorita za naslov. 

- Veselin Vujović rekao je igračima prije utakmice da ne budu u grču, da su i ta imena s druge strane tek ljudi od krvi i mesa i da imamo šansu. Tražili smo od igrača samo da poginu na terenu - objasnio je Saračević. 

Osim igračima u bijelom, desetak tisuća gledatelja pljeskalo je i Domagoju Duvnjaku. Najbolji hrvatski rukometaš zabio je tri gola svojem bivšem klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • LebronPetrovic 01.10.2014.

    Good Kiel

  • -Rio 29.09.2014.

    Simpatizeri reke zive tek godinu dana,a simpatizeri dynama su mrtvi davno,ti vise ne postoje

  • pijevac 29.09.2014.

    bravo momci...tako se bori za klub...

Komentiraj...
Vidi sve komentare