To je to što me zanima!

PPD Zagreb doveo hrvatskog gorostasa koji stiže na ljeto...

Rukometni klub PPD Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativnim vratarom Matejom Ašaninom, objavljeno je u utorak na internetskom portalu hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednog ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Ašanin je u Sportingu bio najjača karika, ali nije mogao odoljeti zovu Njemačke u kojoj je već igrao od 2014. do 2016. u dresu Balingena. Ove zime je potpisao šestomjesečni ugovor s Friesenheimom iz Ludwigshafena te će im pomoći izboriti ostanak u ligi, a onda dolazi u PPD Zagreb umjesto Slovenca Urha Kastelica koji odlazi u Göppingen.

MATEJ AŠANIN Hrvatski gorostas stiže ugasiti 'požar' u njemačkog prvoligaša

Za 203 centimetra visokog čuvara mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Nastupao je za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

- Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje. Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni, garancija su njegove kvalitete - poručili su iz uprave PPD Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mihic82 27.02.2019.

    Zasto mi se cini da ce biti u reprezentaciji na iducoj utakmici... Ma.odakle mi taj osjecaj...

  • rvp444 27.02.2019.

    Rupa, u njegovoj generaciji je bar 3 bolja golmana bilo

  • Susper 27.02.2019.

    Teškog li gorostasa sa 2 metra pa svi su rukometaši i košarkaši oko 185-210🙄 Nemojte od buhe pravit slona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare