To je to što me zanima!

Prandelli: Nije to ništa strašno, moramo se samo odmoriti...

S rezultatom smo razočarani, no nema razloga za zabrinutost, nije to ništa strašno moramo se samo dobro odmoriti. Psihički i fizički, rekao je talijanski izbornik...
Vidi originalni članak

Kostarika je najveće 'osvježenje' Svjetskog prvenstva u Brazilu. Nakon slavlja protiv Urugvaja u prvoj utakmici, pala je i moćna Italija, a tom pobjedom s turnira je ispala i Engleska. Bio je to poprilično šokantan poraz za Italiju, no njen izbornik Cesare Prandelli tvrdi kako 'nema razloga za zabrinutost'. 

- Bili smo malo prespori, no dali smo sve od sebe. Da je Balotelli uspio iskoristiti barem jednu od prilika, bila bi to sasvim drugačija utakmica. S rezultatom smo svakako razočarani, no nema razloga za zabrinutost, nije to ništa strašno moramo se samo dobro odmoriti. Psihički i fizički - rekao je Prandelli čije razmišljanje ne dijeli u potpunosti talijanski golman Gianluigi Buffon. 

- Razočarani smo našom igrom. Nismo bili na pravoj razini i Kostarika je zasluženo slavila. Imali smo problema i morat ćemo se popraviti, ako želimo daleko - rekao je Buffon. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • morenocro 21.06.2014.

    Mislim da je to bila taktika da englezi ispadnu,nekako mi na to miriše,možda griješim,no vidjet ćete da slijedeću dobivaju!

  • user_231748 21.06.2014.

    Italija u finalu. Pametni su oni. Namjerno unistili Engleze, a s ovima im je i remi dovoljan. Lukavi su. Prava nacija. Kao i njihovi autmobili Fiat/Alfa/Lancia/Maserati/Ferrari SPORTIVO DO NEBA.

  • user_231748 21.06.2014.

    BTW, Italija jedina nacija koju Njemacka NIKADA nije pobjedila u sluzbenoj utakmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare